Zakelijke lease

Zakelijke lease

Met zakelijke lease van CM Lease, het leaselabel van Compass Mobility staan wij voor u klaar de juiste invulling aan uw wagenpark te geven. Of het nu gaat om een voorloopauto door middel van shortlease of keuzes in personen- of bedrijfswagens met zakelijke lease voor de langere termijn.

Duurzaamheid, flexibiliteit en kostenefficiency zijn meer en meer belangrijke thema’s wanneer het gaat om de invulling van mobiliteit binnen uw organisatie.
Vanzelfsprekend schakelen wij met u mee en zorgen wij samen met u dat deze aspecten op waarde zullen meewegen. 

CM Lease is er voor u. Wij zijn er om samen met u de juiste keuzes in mobiliteit te maken.

Vanuit bovenstaand menu komt u gemakkelijk en snel bij onze actuele voorraad, kunt u een auto naar wens samenstellen en maakt u kennis met onze zakelijke lease diensten.  

Auto lease

Mobiliteit is binnen veel beroepsgroepen een belangrijk aspect om dagelijks op de klus, bij een project of op een klantafspraak te kunnen komen. Wij bieden auto lease dan ook op maat voor het MKB en de zelfstandige zonder personeel. 

Ook als zelfstandige ben je voor auto lease bij Compass Mobility aan het juiste adres. Of het nu gaat om leaseauto voor de lange termijn of voor een tijdelijke mobiliteitsbehoefte door middel van shortlease.

Kies voor auto lease en beschik altijd  over een moderne personen- of bedrijfsauto!

Met auto lease van Compass Mobility garanderen wij flexibliteit, korte lijnen, persoonlijk contact en maatwerk advies! En de auto? daarvoor betaal je een vast bedrag per maand, je bent volledig ontzorgt en hoeft alleen nog maar te tanken!   

Shortlease bedrijfswagen 2
auto leasen zwolle

Auto lease zakelijk

Auto lease zakelijk is een breed begrip. Met auto lease zakelijk bedienen wij de ZZP’er tot multinational en alle bedrijven die hier tussen vallen. 

Snelheid, flexibiliteit, korte lijnen en persoonlijk contact. Dit zijn zaken waar je zeker van bent bij Compass Mobility!

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact! 

Zakelijke lease voor de kleine zelfstandige

Met zakelijk lease voor zelfstandigen voorzien wij jou als ZZP’er van een mobiliteitsoplossing op maat. Denk bijvoorbeeld aan operational lease voor ontzorging op de lange termijn, shortlease voor de invulling van een tijdelijke mobiliteitsbehoefte of aan starterslease wanneer jij net van start gaat als ZZP’er en jij je over mobiliteit geen zorgen wil maken.

Zakelijke lease biedt veel mogelijkheden voor de zelfstandige ondernemer. Met zakelijke lease van Compass Mobility garanderen wij flexibiliteit, maatwerkoplossingen en altijd rechtstreeks en persoonlijk contact!

auto zakelijk leasen
Veelgestelde vragen over zakelijke lease

Een zakelijke lease auto biedt talloze voordelen die voor bedrijven aantrekkelijk zijn. Het leasen van een auto is een populaire optie vanwege de flexibiliteit en het gemak die het met zich meebrengt. Hierbij benoemen de belangrijkste voordelen van het hebben van een zakelijke lease auto.

Een groot voordeel van een zakelijke lease auto is het feit dat financiële risico’s tot een minimum worden beperkt. In plaats van een grote som geld te moeten betalen voor de aanschaf van een auto, betaal je voor een zakelijke lease auto een vast bedrag per maand. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken over de restwaarde of het onderhoud aan jou lease auto, alles is inclusief! Dit zorgt ervoor dat je kunt budgetteren en tegelijkertijd zakelijk je liquiditeit zal kunnen behouden.

Een ander voordeel van het leasen van een auto is dat je kunt genieten van een gloednieuwe auto zonder de initiële hoge kosten. Ook bedrijven kunnen profiteren van het feit dat ze hun wagenpark kunnen vernieuwen zonder grote financiële lasten.

Het volgende voordeel is flexibiliteit. Wij bieden de mogelijkheid het leasecontract af te stemmen op de looptijd en kilometrage dat past bij jouw specifieke wensen en behoeften. Maatwerkadvies, korte lijnen en persoonlijk contact, dat is waar wij voor staan! Bovendien zijn de onderhoudskosten binnen het leasecontract gedekt, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte reparatiekosten en bij onderhoud of reparaties een afspraak kunt plannen bij een van onze partners bij jou in de buurt!

Lease auto’s bieden belastingvoordelen, de maandelijkse leasekosten worden als kosten afgetrokken van de brutowinst, dit direct resulteert in een lagere belastingdruk voor het bedrijf en maakt het leasen van een auto een fiscaal aantrekkelijke optie.

Een lease auto draagt bij aan een positief imago voor bedrijven. Het rijden in moderne en goed onderhouden voertuigen weerspiegelt professionaliteit en kan een positieve indruk achterlaten bij klanten en zakenpartners. Bovendien kunnen bedrijven hun werknemers aantrekken en behouden door lease auto’s als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te bieden.

Voor bedrijven die streven naar duurzaamheid zijn er uiteraard mogelijkheden om milieuvriendelijke lease auto’s in te zetten. Laat je vrijblijvend adviseren in de mogelijkheden met EV personen en bedrijfsauto’s.

Als conclusie biedt het leasen van een auto diverse voordelen, waaronder (financiële) flexibiliteit, toegang tot nieuwe voertuigen zonder hoge aanschafkosten, belastingvoordelen en een positieve uitstraling voor bedrijven. Een lease auto is in veel gevallen een aantrekkelijke en verstandige keus. Het is daarbij belangrijk om verschillende leasemogelijkheden te vergelijken en een weloverwogen beslissing te nemen op basis van jouw specifieke behoeften en omstandigheden.

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft CM Lease ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemene bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000 en
22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.