Auto huren
De juiste auto op de juiste plek en tijd!
Auto huren
Personenauto, verhuiswagen of bestelbus.
Vorige slide
Volgende slide

Autoverhuur

De juiste auto op de juiste plek en tijd! Dat is het motto van RentenGo,  het label van Compass Mobility in autoverhuur. Of het nu gaat om een personenauto, een verhuiswagen of een bestelbus, met het grote en veelzijdige wagenpark van RentenGo hebben wij altijd dé oplossing voor jouw (tijdelijke) mobiliteitsbehoefte.

Vanuit Compass Mobility zijn wij dan ook in staat om voor korte of langere periodes huurauto’s in te zetten vanuit onze RentenGo autoverhuur- vloot. 

Klik op de button rechts voor een overzicht van het wagenpark en reserveer direct.

Mijn leaseauto

De juiste auto op de juiste plek en tijd. Autoverhuur van RentenGo

Dankzij het grote wagenpark van RentenGo met diverse topmerken hebben we altijd wel een geschikte huurwagen voor elke mobiliteitsbehoefte. 

Een auto huren gaat bij RentenGo dus heel eenvoudig en met diverse verhuurpunten in Nederland is RentenGo altijd in de buurt. U bent dan ook binnen no-time op uw volgende bestemming!

Huur een auto bij één van onze locaties: Assen, Coevorden, Dalfsen, Hardenberg, Hengelo en Nieuwerkerk a/d IJssel.

Met de beschikbaarheid van het RentenGo wagenpark is iedere bestemming binnen bereik

RentenGo heeft een gevarieerd wagenpark in huurauto’s ter beschikking. Het wagenpark bestaat uit personenwagens, kleine en grote bestelwagens/ bedrijfswagens, bakwagens en verhuiswagens.

Bekijk hier het aanbod:

  • Personenauto’s
  • Bestelauto’s
  • Verhuiswagens

Dus of het nu gaat om het huren van een verhuiswagen met laadklep of een personenbusje, met het ruime wagenpark is iedere bestemming binnen bereik. We zijn hét adres voor het voordelig huren van luxe personenauto’s, personenbussen, bestelauto’s en zelfverhuizers. Naast de tarieven voor autoverhuur, beschikken wij ook over zeer voordelige maandtarieven en de mogelijkheid tot shortlease. Handig bij het overbruggen een proefperiode van nieuw personeel of als voorloopauto bij jouw nieuw bestelde leaseauto van CM Lease! 

Autoverhuur