Wagenparkbeheer 

Met Fleet2Go nemen wij op de meest actieve en efficiënte manier het beheer van jouw wagenpark over.

Wil jij ook graag af van alle administratieve en operationele rompslomp? Kies voor Fleet2Go; wij beheren, managen en organiseren alles omtrent jouw wagenpark!

Met Fleet2Go van Compass Mobility geven we jouw wagenpark op een efficiënte en actieve wijze vorm en creëren wij duidelijkheid en transparantie. Tegelijkertijd ben jij flexibel, bespaar je tijd en geld en bieden wij jou ook nog eens de tools om de weg naar verduurzaming in te slaan.

Diverse content 4 jpg
Fleet2Go

De zekerheden van Fleet2Go

Kies voor het totale pakket of ga voor een selectie van onderstaande servicecomponenten. Wagenparkbeheer is maatwerk, graag gaan wij samen met jou opzoek naar de beste maatwerkoplossing voor jouw situatie.

Het loket voor jouw wagenpark

Wij bieden de mogelijkheid volledig ontzorgt te zijn rondom alle administratieve en operationele taken door middel van de volgende servicecomponenten. Wagenparkbeheer doen wij op basis van maatwerk, kiest u voor het totale pakket? Of gaat uw voorkeur uit naar een selectie van een aantal servicecomponenten?

Bij Fleet2Go nemen wij op basis van gedegen onderzoek het totale beheer van jouw wagenpark en mobiliteitsbehoefte uit handen. Dit betekent dat jij je kan focussen op jouw corebusiness. Met Fleet2Go zijn wij binnen jouw organisatie dan ook het aanspreekpunt voor alle zaken rondom mobiliteit.

Samen met jou gaan wij om tafel om het vertrekpunt te bepalen. Vervolgens ben jij voor een vast maandelijks tarief volledig ontzorgt rondom alle mobiliteitsvraagstukken binnen je organisatie. 

elektrisch rijden

Wagenparkscan

Een wagenparkscan van Fleet2Go biedt inzicht in jouw wagenpark. Na een gezamenlijke inventarisatie van jouw vloot gaan wij aan de slag met een gedegen wagenparkrapportage. Bij oplevering van deze rapportage krijg je van ons inzicht in de optimalisatiekansen binnen jouw wagenpark. In de rapportage komen alle kostencomponenten terug en kijken wij goed naar de efficiency van het beheer. Daarnaast biedt het rapport jou een duidelijk en actueel overzicht van de CO₂-uitstoot van jouw vloot. Handig wanneer je jouw wagenpark wilt verduurzamen.

 

Autobeleid en mobiliteitsregeling

Een van de aspecten die van belang is bij het optimaliseren van jouw vloot is het opstellen van een autobeleid of misschien zelfs breder: een mobiliteitsregeling. Bij het opstellen en bepalen van een juist autobeleid gaan wij samen met jou de verschillende mogelijkheden overwegen. Denk hierbij aan voertuigtypes, voertuigklassen, aandrijftechnieken en de verschillende keuzes in automerken. Ook kijken wij naar de ROB-cijfers en het verbruik per categorie en ontdekken wij samen welke oplossingen het beste bij jouw behoefte past.

Uit de resultaten van een complete wagenparkscan kan het blijken dat in sommige situaties een mobiliteitsregeling een goede uitkomst biedt. Denk bij een mobiliteitsregeling aan combinaties van autohuur, shortlease en het openbaar vervoer.

wagenparkbeheer fleetmanagement
wagenparkbeheer fleetmanagement

Waarom extern wagenparkbeheer?

In de praktijk is goed en efficiënt wagenparkbeheer een veelomvattende en intensieve taak. Het beheer wordt vaak naast de ‘reguliere’ werkzaamheden opgepakt, terwijl een volledige focus en controle op het beheer van jouw wagenpark erg belangrijk is. Het komt dan ook vaak voor dat een ondernemer, HR-, of administratief medewerker de taken rondom het wagenparkbeheer op zich neemt.  Wij begrijpen dat wagenparkbeheer niet jouw prioriteit heeft en nemen het daarom graag uit handen!

Fleet2Go voor jou!

Fleet2Go ontzorgt jouw bedrijf of organisatie totaal rondom het thema mobiliteit. Wij doen dit zodat jij je kan focussen op de basis van jouw bedrijf. Als jij doet waar je goed in bent, doen wij dat ook. Mobiliteit blijft voor jou tenslotte een middel om operationeel te zijn.

Wil jij ook totaal ontzorgt zijn rondom jouw wagenpark? 

Reparatie content 7 jpg
Toelichting op de servicecomponenten bij wagenparkbeheer

Met ROB Beheer van Fleet2Go coördineren en organiseren wij het totale beheer rondom reparaties, onderhouden en banden van jouw voertuigen. Het voertuig wordt ingepland bij een garage bij jou in de buurt. Voordat een reparatie of onderhoud uitgevoerd word zal de garage toestemming aan ons vragen.
Onze specialisten beoordelen de aanvraag op verschillende punten. Op deze manier worden onnodige werkzaamheden voorkomen, blijft het voertuig in topconditie en bespaard u tijd en vaak ook kosten.   

Omdat het uw eigen wagenpark betreft bent zelf verantwoordelijk de houderschapsbelasting aan de belastingdienst te voldoen. Compass Mobility biedt de mogelijkheid door middel van een hulpregistratie deze verplichting over te nemen.

Een bijkomend voordeel aan deze hulpregistratie is dat de administratie van verkeersboetes ook via Compass Mobility kan verlopen. 

Wanneer de hulpregistratie voor de overname van houderschapsbelasting is geactiveerd bieden wij u de mogelijkheid om ook de administratieve afhandeling en coördinatie rondom verkeersboetes via Compass Mobility te laten verlopen. 

Op deze manier bestaat er de mogelijkheid de gereden boetes rechtstreeks naar de bestuurder van het voertuig door te belasten. Ook hiermee bespaart u tijd binnen uw eigen administratie. 

Doordat Compass Mobility mede vanuit zijn eigen lease- en verhuurvloot een groot aantal voertuigen verzekerd bestaat er voor u ook de mogelijkheid te profiteren van dit schaalvoordeel.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang, wanneer het voertuig ook via ons verzekerd is dat de schade binnen 24 uur bij ons wordt meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Ook kan je via onze berijdersapp snel en eenvoudig het digitale schadeformulier aangevuld met foto’s invullen en versturen.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@compassmobility.nl

Om uw berijders optimaal comfort, zekerheid in geval van calamiteiten te kunnen bieden, bieden wij een 24/7 pechhulpservice in samenwerking met de ANWB aan. 
In samenwerking met de ANWB zijn wij in staat u altijd een optimale bereikbaarheid te kunnen bieden. 

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst.
De ANWB is 24/7 bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +31(0)592-390044.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.
Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@compassmobility.nl

Met Fleet2Go van Compass Mobility heeft u de mogelijkheid om tegen gunstige tarieven te beschikken over passend vervangend vervoer. 

U maakt bijvoorbeeld gebruik van vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Ook kunnen wij voorloop- en shortleaseauto’s aanbieden. 

Daarbij beschikt u wanneer u ook gebruikt maakt van onze 24/7 pechhulpservice  bij pech onderweg in het binnenland automatisch over 2 dagen vervangend vervoer, bij pech onderweg in het buitenland zijn dit 5 dagen. 

Wanneer u voor de module brandstofbeheer kiest ontvangt de berijder een nationale of internationale tankpas. Maandelijks belasten wij u een brandstofvoorschot gebaseerd op de ingeschatte te rijden kilometers. Ieder kwartaal vind er een afrekening plaats gebaseerd op de werkelijk gemaakte brandstofkosten. Met brandstofbeheer bieden wij u de mogelijkheid het brandstofverbruik per voertuig te monitoren. 

Met Fleet2Go bieden wij u de mogelijkheid de voertuigen te voorzien van OBD- trackers. Na plaatsing van de OBD trackers zullen de voertuigen direct zichtbaar zijn binnen het platform. Vanuit Fleet2Go ontvangt u een persoonlijke gebruikersnaam met wachtwoord waarbij in het systeem per kenteken conform de gewenste parameters een profiel ingesteld kan worden.

Enkele voordelen / mogelijkheden:

  • Geen installatiekosten, plug en play.
  • Direct inzicht in de verbruikscijfers per voertuig. (afhankelijk van het voertuig of deze functie beschikbaar zal zijn)
  • Mogelijkheid tot geofencing
  • Inzicht in actuele en gereden snelheden
  • Inzicht in remgedrag
  • Inzicht in bochtengedrag (hardcornering)
  • Overzicht achtereen gereden ritten
  • Ontvang meldingen bij excessen. (O.a. voertuig bevind zich buiten rayon, snelheid wordt overschreden, voertuig is onderweg buiten werktijden)

Met Fleet2Go ontzorgen wij u in zijn totaal rondom het thema mobiliteit. Door middel van onze pro-actieve werkwijze zitten wij kort op uw wagenpark, wij pikken excessen eruit anticiperen op de toekomst. Zo zullen wij u tijdig adviseren wanneer er bijvoorbeeld (groot) onderhoud bij voertuigen op de loer liggen. Is het raadzaam te repareren? Of kunt u beter investeren in een nieuw voertuig..? Vraagstukken waar uw vaste contactpersoon raad mee weten. 

Wanneer een investering in een nieuw of nieuwe voertuig(en) gewenst is staan wij voor u klaar. Ook kunt u ons uw huidige voertuigen aanbieden wanneer deze ‘eruit’ gaan of vervangen moeten worden. Door het grote aantal voertuigen die jaarlijks door ons ingezet of vervangen worden beschikken wij over de juiste kanalen. Wij kennen de weg en beschikken over de kennis en kunde u de juiste voertuigen aan te bieden en te leveren.