Wie zijn wij
Compass Mobility, jouw mobiliteitspartner met een persoonlijke benadering!
Compass Mobility

Mobiliteitspartner met een persoonlijke benadering

Vanuit Compass Mobility kunnen wij ieder voertuig voor jou inzetten. Voor korte of langere periodes, personenwagens of bedrijfswagens en fossiele brandstof of elektrisch aangedreven voertuigen.

Compass Mobility ‘ademt’ mobiliteit en verzorgt dit op de meest persoonlijke manier die afgestemd is op jouw mobiliteitsbehoefte.  

Het is dan ook ons doel om samen met jou een juiste invulling aan jouw mobiliteitsbehoefte te geven. Zo denken wij mee in het ruime aanbod aandrijfsystemen en de verschillende types voertuigen die er beschikbaar zijn en maken wij doormiddel van onze mobiliteitspas combinaties met het openbaar vervoer. Compass Mobility geeft maatwerk advies afgestemd op jouw specifieke mobiliteitsbehoefte en de fase waarin jij met jouw bedrijf zit. Ook voor de startende ondernemer bieden wij maatwerkoplossingen met o.a. starterslease! 

Persoonlijk contact, maatwerk, ontzorging en flexibiliteit! Kortom, zorgeloos onderweg met Compass Mobility! 

Compass Mobility
Compass Mobility
Jan Lenters

Directeur

De wereld van mobiliteit is volop in beweging. Aandrijfsystemen veranderen en de CO2 uitstoot dat jij met jouw bedrijf maakt is een steeds belangrijker thema.

Als mobiliteitsspecialist staan wij voor u klaar om samen de juiste keuzes in mobiliteit, passend bij jouw behoefte en situatie te maken.

Jan Lenters - CM Lease
Wouter Zweers CM Lease
Wouter zweers

Mobiliteits Adviseur

De keuze in voertuigen en aandrijfsystemen is tegenwoordig groot. Of het nu gaat om het verduurzamen van je wagenpark of het creëren van een kostenbesparing. Ik kom graag bij jou op bezoek om het gesprek aan te gaan! 

Compass Mobility is jouw merkonafhankelijke mobiliteitspartner! Je kan bij ons terecht voor personen-, en bedrijfswagens, brandstof en elektrisch aangedreven auto’s! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om combinaties met het openbaar vervoer te maken door middel van onze mobiliteitspas. 

Mobiliteit in de breedste zijn van het woord, dat is waar wij voor staan! 

wilfred lenters

Directeur

Persoonlijke contact, maatwerk advies en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Ons advies zal dan ook altijd afgestemd worden op jouw behoefte. Wij zijn er voor bedrijven van klein tot groot en zo zijn ook startende ondernemingen welkom bij Compass Mobility!

Wilfred Lenters CM Lease
Jametta Dijk CM Lease
jametta dijk

Berijdersdesk – backoffice

Wanneer je bij vragen rondom jouw leaseauto contact met ons opneemt zal Jametta je in de meeste gevallen te woord staan! 

Om jou als bestuurder de beste mobiliteitservaring te blijven garanderen staat Jametta vijf dagen per week voor jou klaar! 

Gerko Doldersum

Manager ROB

Het reilen en zeilen rondom jouw leaseauto wordt operationeel beheerd door onze afdeling ROB. Wanneer jouw auto bij de lokale werkplaats voor onderhoud wordt gebracht krijgt onze afdeling ROB een aanvraag voor reparatie en onderhoud binnen.  De aanvraag wordt beoordeeld en vervolgens afgehandeld. 

Alles om jou zo goed en veilig mogelijk onderweg te laten zijn.  

Gerko Doldersum Compass Mobility jpg
Ina Hoekerswever CM Lease
ina hoekerswever

Administratie

Zorgeloos onderweg zijn. Dit zal ongetwijfeld een van redenen zijn om te kiezen voor een leaseauto van CM Lease.

Door het bezit van een leaseauto heeft u geen omkijken naar de administratieve rompslomp rondom uw auto. Alles zit er tenslotte bij in! Ina verzorgt de administratie rondom onze vloot, hiermee zorgt ze er o.a. voor dat alle posten van alle voertuigen inzichtelijk en aan de juiste voertuigen gekoppeld zijn.  

Waarom Compass Mobility?

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk.
Met deze kernwoorden zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!