Private Lease
Wil je graag onbezorgd in een nieuwe of jong gebruikte auto rijden?
Private Lease
Je kiest een auto, betaalt een vast bedrag per maand en hoeft alleen nog maar te tanken.
Vorige slide
Volgende slide

Private lease

Heb jij altijd al een jong gebruikte of nieuwe auto willen rijden? Maak kennis met  Compass Mobility.

Met private lease van Compass Mobility ontvang je tegen gunstige tarieven een compleet uitgeruste auto naar keuze. Vooraf bepalen we samen met jou de looptijd van het contract, dat minimaal 24 maanden en maximaal 60 maanden zal lopen. Ook spreken we van tevoren samen de te rijden kilometers per jaar af. Private lease betekent onbezorgd autorijden: kosten voor verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden en afschrijving zitten er allemaal bij in! Ook kun je in geval van nood gratis gebruik maken van onze pechhulpservice. Alles is inbegrepen, je hoeft dus alleen nog maar te tanken!

Private lease wordt steeds populairder onder particuliere rijders. Logisch, want in de praktijk houdt het in dat je voor een bepaalde periode een van tevoren vastgesteld maandelijks bedrag betaalt, waarvoor je zorgeloos in een jonge of misschien zelfs nieuwe auto naar keus rijdt. Tegen het eind van de looptijd gaan we samen op zoek naar jouw volgende auto! Met private lease ga je dus zorgeloos op weg en ben je altijd verzekerd van een eigentijdse, moderne auto.

Private lease categorieën
221 1633588125 full image

Private lease Stadsklasse

Bijvoorbeeld;
Kia Picanto
Toyota Aygo X
Hyundai i10

Vanaf € 395,- per maand volledig ontzorgt.

Stadsklasse
peugeot 208

Private lease compacte klasse

Bijvoorbeeld;
Peugeot 208
Renault Clio
Volkswagen Polo

Vanaf €495,- per maand volledig ontzorgt.

Compacte klasse
skoda kamiq

Private lease Compacte SUV Klasse

Bijvoorbeeld;
Skoda Kamiq
Volkswagen T-Cross
Renault Captur

Vanaf € 645,- per maand volledig ontzorgt.

Compacte SUV

De getoonde prijzen per categorie zijn ‘vanaf’ prijzen en zijn enkel ter indicatie. De ‘vanaf’ prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

Wanneer je geïnteresseerd bent in private lease van Compass Mobility dan horen wij dat graag! 

elektrische laadpaal

Onbezorgd autorijden

Wil je graag onbezorgd in een nieuwe of jong gebruikte auto rijden? Dan is private lease wellicht iets voor jou.

Je kiest een auto, betaalt een vast bedrag per maand en hoeft alleen nog maar te tanken. Alle overige autokosten zijn meegenomen in het maandbedrag, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt.

Private lease, de voordelen op een rij!  

Private lease biedt verschillende voordelen die het aantrekkelijk maken voor personen die op zoek zijn naar een alternatieve manier om een auto te gebruiken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van private lease:

 • Geen grote investering:
  In tegenstelling tot het kopen van een auto, waarbij je een aanzienlijk bedrag moet betalen of een lening moet afsluiten, vereist private lease meestal een veel lagere initiële investering. Je betaalt maandelijks een vast bedrag, wat helpt om je financiën beter te beheren.

 • Alles kosten zijn inclusief:
  Het maandelijkse bedrag dat je betaalt voor private lease omvat verschillende kosten zoals verzekering, onderhoud, reparaties en wegenbelasting. Dit betekent dat je geen aparte rekeningen en onverwachte uitgaven hebt voor deze zaken, hierdoor heb je een goed overzicht van je totale autokosten.

 • Nieuwe auto’s en technologie:
  Private lease stelt je in staat om in een nieuwe of zeer jonge auto te rijden zonder je zorgen te maken over de afschrijving van waarde die gepaard gaat met het eigendom. Je kunt profiteren van de nieuwste technologische functies, veiligheidssystemen en brandstofefficiëntie, waardoor je een comfortabele en moderne rijervaring hebt.

 • Flexibiliteit:
  Met private lease bieden wij flexibiliteit rondom het contract dat op jouw behoefte en voorkeuren wordt afgestemd en van 24 tot 60 maanden zal lopen.  Je kunt de duur van het leasecontract kiezen op basis van hoe lang je een auto wilt gebruiken, waardoor je de vrijheid hebt om  het contract aan je levensstijl en omstandigheden aan te passen.

 • Geen restwaarderisico: 
  Een van de voordelen van private lease is dat je geen zorgen hoeft te maken over de restwaarde van de auto. Aan het einde van het contract lever je de auto  in en ben je niet verantwoordelijk voor de doorverkoop of handel of inruil van de auto.

Direct contact? 

Waarom Compass Mobility?

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk.
Met deze kernwoorden zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!

Veelgestelde vragen over private lease

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Voor het aangaan van een leaseovereenkomst is het belangrijk te weten of jij gedurende de looptijd van het contract kunt voldoen aan de financiële verplichting die je aangaat. Na een financiële toetsing zal blijken of je in aanmerking komt voor een (private) leaseauto.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Ja. Het is altijd mogelijk om bij ons via private lease een zelf samengestelde auto te rijden. Wij gaan dan met elkaar in gesprek om je wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een aanbieding die helemaal is afgestemd op deze wensen.

De private lease-acties die wij aanbieden, zijn echter gebaseerd op auto’s die wij alvast voor jou hebben ingekocht. Het is hier dus niet meer mogelijk om bepaalde fabrieksopties toe te voegen. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld tegen meerprijs een trekhaak toe te voegen.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.