Private lease

Heb jij altijd al een jong gebruikte of nieuwe auto willen rijden? Maak kennis met  private lease van Compass Mobility.

Met private lease van Compass Mobility ontvang je tegen gunstige tarieven een compleet uitgeruste auto naar keuze. Vooraf bepalen we samen met jou de looptijd van het contract, dat minimaal 24 maanden en maximaal 60 maanden zal lopen. Ook spreken we van tevoren samen de te rijden kilometers per jaar af. Private lease betekent onbezorgd autorijden: kosten voor verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden en afschrijving zitten er allemaal bij in! Ook kun je in geval van nood gratis gebruik maken van onze pechhulpservice. Alles is inbegrepen, je hoeft dus alleen nog maar te tanken!

Private lease wordt steeds populairder onder particuliere rijders. Logisch, want in de praktijk houdt het in dat je voor een bepaalde periode een van tevoren vastgesteld maandelijks bedrag betaalt, waarvoor je zorgeloos in een jonge of misschien zelfs nieuwe auto naar keus rijdt. Tegen het eind van de looptijd gaan we samen op zoek naar jouw volgende auto! Met private lease ga je dus zorgeloos op weg en ben je altijd verzekerd van een eigentijdse, moderne auto.

Compass Mobility biedt private lease op basis van beschikbare actievoorraad. 

elektrische laadpaal

Onbezorgd rijden, kies voor private lease 

Wil je graag onbezorgd in een nieuwe of jong gebruikte auto rijden? Dan is private lease wellicht iets voor jou.

Je kiest een auto, betaalt een vast bedrag per maand en hoeft alleen nog maar te tanken. Alle overige autokosten zijn meegenomen in het maandbedrag, zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt.

Klik op private lease acties voor een overzicht van de actuele, lopende private lease acties. 

Veelgestelde vragen over private lease

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Voor het aangaan van een leaseovereenkomst is het belangrijk te weten of jij gedurende de looptijd van het contract kunt voldoen aan de financiële verplichting die je aangaat. Na een financiële toetsing zal blijken of je in aanmerking komt voor een (private) leaseauto.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Ja. Het is altijd mogelijk om bij ons via private lease een zelf samengestelde auto te rijden. Wij gaan dan met elkaar in gesprek om je wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een aanbieding die helemaal is afgestemd op deze wensen.

De private lease-acties die wij aanbieden, zijn echter gebaseerd op auto’s die wij alvast voor jou hebben ingekocht. Het is hier dus niet meer mogelijk om bepaalde fabrieksopties toe te voegen. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld tegen meerprijs een trekhaak toe te voegen.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.