Welkom bij BikeenGo

Zakelijk fietsen en dubbel genieten? Dat kan met BikeenGo, het label in fietslease van Compass Mobility! Jij fietst en BikeenGo regelt de rest.
In samenwerking met onze fietspartners en vele merken, zijn wij dé mobiliteitspartner met de beste service in leasefietsen voor de beste prijs.

Hoe werkt het

Het is geregeld in 3 stappen:
Bikeengo content 1 jpg
Bike2Go rgb

Maak fietsen via het werk fantastisch. BikeenGo geeft je alvast een duwtje in de rug. Bekijk de voordelen!

Werkgevers voordeel:
Bikeengo content 2 jpg
Bikeengo content 3 jpg
Werknemers voordeel:

Alles inclusief!

Reparatie- & onderhoud?

Heeft jouw leasefiets onderhoud nodig? Plan dan eenvoudig online een afspraak en maak gebruik van onze GRATIS haal- en brengservice en een vervangende fiets. Dan blijf jij tussentijds gewoon mobiel!

Duurt de reparatie of het onderhoud langer dan 24 uur? Dan heb je recht op vervangend vervoer als je dat in je contract hebt opgenomen.

e bike onderhoud jpg
Verzekering content jpg

Fietsverzekering

Voor elke fiets bieden we een passende verzekering. Bij BikeenGo is een goede fietsverzekering altijd inbegrepen. Wij regelen tot in de puntjes dat jij goed verzekerd rond kunt fietsen. In ons geval betekent dat je uitgebreid verzekerd bent in geval van schade of diefstal. In overleg kan je ook zelf de leasefiets verzekeren. Vraag ons dan even naar de voorwaarden.

27/7 Pechhulp

Heb je pech onderweg? Dan zorgen wij er met onze 24-uurs pechhulp voor dat je geholpen wordt. Bel onze pechhulplijn en zij assisteren je. Dan kan jij weer verder naar jouw bestemming.

Wij bieden onze pechhulpservice standaard aan in het leasecontract.

BikeenGo maakt voor haar pechhulpservice in binnen- en buitenland gebruik van de diensten van een externe pechhulporganisatie die 24/7 bereikbaar is.

e bike onderhoud jpg

Een greep uit onze merken

Kies voor vitaliteit en duurzaamheid binnen jouw organisatie!

Vrouw met fiets jpg

zekerheid voor VAST ALL-IN BEDRAG PER MAAND

Stap in bij BikeenGo en stap op de fiets. Met een vast all-in bedrag per maand:

  • Onderhoud van de leasefiets
  • Afschrijving van de leasefiets
  • Rente
  • ENRA-verzekering optimaal
  • Een opzittende verzekering
  • 24-uurs pechhulp (ook internationaal)

Persoonlijk
Je hebt altijd een eigen contactpersoon voor al jouw zaken op het gebied van mobiliteit. Door de korte lijnen wordt je persoonlijk, snel, verantwoord en goed op weg geholpen. Wij voorzien je van een goed advies en regelen alles voor je, tot in de kleinste details. Bovendien zorgen wij ook voor het onderhoud of eventuele reparaties van jouw fiets. Eenvoudiger kan niet. Maak daarom nu kennis met ons BikeenGo team om jouw mogelijkheden te bespreken!