Shortlease Zakelijk
Tijdelijk vervoer nodig? Flexibele oplossingen van een tot 24 maanden.
Shortlease Zakelijk
Wij beschikken over een ruim assortiment in personen- & bedrijfswagens.
Shortlease Zakelijk
Tijdelijk behoefte aan extra mobiliteit?
Vorige slide
Volgende slide

Shortlease zakelijk

In de snel evoluerende zakelijke wereld van vandaag is flexibiliteit een cruciaal element voor succes. Shortlease zakelijk biedt bedrijven de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderende behoeften en omstandigheden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel personen- als bedrijfsauto’s, met gemaakte shortlease zakelijk  op maat- oplossingen die perfect aansluiten op de dynamiek van jouw onderneming.

Compass Mobility biedt flexibiliteit rondom mobiliteit binnen uw organisatie. 

shortlease zakelijk

 

Ontdek ons ruime aanbod shortlease zakelijk & reserveer direct! 

Meer informatie? Of wilt u graag persoonlijk contact en advies over de mogelijkheid met shortlease zakelijk?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag! 

Onze shortlease oplossingen voor de zakelijke markt

Met zakelijke shortlease  bieden wij flexibiliteit in de vorm mobiliteit aan de zakelijke markt. Van ZZP’er tot multinational en alle bedrijven hier tussenin. Compass Mobility is dé mobiliteitsoplosser voor de zakelijke markt! 

Kies voor shortlease zakelijk en ervaar de vrijheid om jouw wagenpark af te stemmen op de dynamische behoeften van je bedrijf. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen kunnen bieden voor jouw onderneming.

Combi content 13 jpg
bus leasen

De voordelen van shortlease zakelijk

Flexibiliteit: Shortlease zakelijk biedt een flexibele mobiliteitsoplossing zonder langdurige verplichtingen. Bedrijven kunnen profiteren van de vrijheid om voertuigen te leasen voor kortere periodes, waardoor ze snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt, seizoensinvloeden of projectmatige behoeften.

Geen langlopende verplichtingen: In tegenstelling tot traditionele leasecontracten zijn shortleaseovereenkomsten niet gebonden aan langlopende verplichtingen. Dit stelt bedrijven in staat om financiële middelen efficiënter te beheren, zonder vast te zitten aan langdurige financiële verplichtingen.

Ruime keuze aan voertuigen: Onze shortlease zakelijk service biedt een breed scala aan personen- en bedrijfsauto’s, waardoor bedrijven de vrijheid hebben om voertuigen te kiezen die perfect aansluiten op hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om een compacte auto voor stadsritten of een ruime bedrijfswagen voor zakelijke doeleinden, wij hebben de juiste oplossing.

Snelle beschikbaarheid: Dankzij onze efficiënte processen kunnen bedrijven snel beschikken over de benodigde voertuigen. Dit is vooral waardevol bij onverwachte groei van het bedrijf, tijdelijke projecten of piekperiodes waarin extra voertuigen nodig zijn.

Transparante kosten: Bij shortlease zakelijk profiteer je van een heldere en transparante kostenstructuur. Alle kosten, inclusief onderhoud en verzekering, zijn inbegrepen, wat zorgt voor duidelijkheid en voorspelbaarheid in de financiële planning van jouw bedrijf.

Ik wil graag zakelijk shortleasen, hoe gaat dat eigenlijk? 

Wanneer u gebruik wil maken van onze shortlease diensten kunt u ons telefonisch, per mail of via ons contactformulier bereiken.

Ook kunt u vanuit het voertuigoverzicht gemakkelijk en snel een reserverings-of informatieaanvraag per voertuig doen! 

Combi content 13 jpg
Shortlease jpg

Ben je startende ondernemer of ga je liever voor de lange termijn?

Niet op zoek naar een shortlease zakelijk oplossing?

Compass Mobility is uw betrouwbare mobiliteitspartner, wij bieden diverse leasevormen aan om aan de specifieke behoeften van ondernemers te voldoen. Voor startende ondernemers bieden wij starterslease. Deze leasevorm biedt de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden een auto te leasen, waardoor ondernemers met beperkte ervaring en middelen ook kunnen beschikken over een betrouwbare mobiliteitsinvulling.

Voor ondernemingen die zich richten op de lange termijn, is operational lease een uitstekende keuze. Met operational lease geniet u niet alleen van de voordelen van een nieuwe auto, maar ook van zorgeloos wagenparkbeheer. Onderhoud, verzekeringen en andere operationele zaken worden door Compass Mobility voor u geregeld, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder u druk te maken over uw wagenpark.

Of u nu kiest voor starterslease voor flexibiliteit bij het begin van uw onderneming of voor operational lease in combinatie met een een gestroomlijnd wagenparkbeheer op de lange termijn, wij staan garant voor een professionele en persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat mobiliteit cruciaal is voor uw bedrijfsvoering en streven ernaar om uw zakelijke mobiliteitservaring soepel en efficiënt te maken.

Kies voor Compass Mobility als uw mobiliteitspartner en ontdek de voordelen van maatwerk en deskundigheid in zakelijke lease en wagenparkbeheer.

Waarom Compass Mobility?

Kies voor shortlease zakelijk met Compass Mobility en ervaar de vrijheid om jouw wagenpark aan te passen aan de dynamiek van je bedrijf.

Met een ruime keuze aan personen- en bedrijfsauto’s bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften.
Profiteer van onze transparante kosten en snelle beschikbaarheid.

Ontdek de voordelen van shortlease zakelijk met Compass Mobility en neem vandaag nog contact met ons op.”

Veelgestelde vragen over shortlease zakelijk

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft CM Lease ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemene bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000
en 22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.

CategorieOmschrijvingBrandstofJaarkilometrage (15.000 km)
AVW UPBenzine€349,00
BBVW POLO of soortgelijkBenzine€495,00
CBVW GOLF of soortgelijkBenzine€619,00
CBSSKODA OCTAVIA COMBI of soortgelijkBenzine€659,00
VAVW Caddy of soortgelijkDiesel€499,00
CBVW Transporter of soortgelijkDiesel€635,00
CBDCVW Tranporter Dubbele CabineDiesel€670,00
VCVW Crafter of soortgelijk L3H2Diesel€949,00

Tariefstelling excl BTW geldig vanaf 1 maand.

Tarieven voor hogere kilometrage en langere looptijden op aanvraag.

Brengen locatie NL: €35,00
Halen locatie NL: €35,00
Winterbanden  per maand: €25,00

Aftankkosten: €5,00
Eigen risico bij niet verhaalbare schade per gebeurtenis: €300,00
Eigen risico bij ruitschade: €150,00