Voordelige zakelijke shortlease in Overijssel

Profiteer van voordelige zakelijke shortlease in Overijssel via Compass Mobility. Onze organisatie helpt u graag op weg, wanneer u tijdelijk extra mobiliteit wenst. Mogelijk is er sprake van een piek in de drukte, zijn een aantal van uw bedrijfswagens toe aan onderhoud of heeft u een andere reden waardoor u niet aan de groeiende vraag kunt voldoen. Het kopen van extra bedrijfswagens is vaak geen optie. In het bijzonder wanneer de vraag naar extra mobiliteit slechts tijdelijk is. Door voor zakelijke shortlease in Overijssel te kiezen, kunt u op korte termijn voldoen aan de behoefte van uw klanten.

Meer informatie aanvragen?

Mogelijkheden bij zakelijke shortlease in Overijssel

Compass Mobility biedt u tal van verschillende mogelijkheden, wanneer u kiest voor zakelijke shortlease in Overijssel. Zoals de naam al doet vermoeden, is shortlease gericht op een korte gebruiksduur van de bedrijfswagen. Verwacht u de auto langer nodig te hebben? Kies in dat geval voor een regulier zakelijk leasecontract. De looptijd hiervan is langer, maar vaak is een dergelijk contract per kilometer omgerekend iets voordeliger. Het brede wagenpark van Compass Mobility maakt dat we u vrijwel altijd een passende auto aan kunnen bieden. Ons handige beheerpaneel biedt u inzage in de auto’s waarvoor u momenteel een leasecontract heeft afgesloten.

Meer informatie over zakelijke shortlease in Overijssel

Wilt u meer weten over zakelijke shortlease in Overijssel? Bent u benieuwd naar de auto’s die we u aanbieden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Op basis van de wensen die u heeft stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij zakelijke shortlease in Overijssel.

CM lease tevreden klant