Zakelijke lease Volvo

Volvo leasen? Lease jou nieuwe Volvo bij Compass Mobility

Wordt jou nieuwe leaseauto een Volvo? Niet gek! Volvo combineert strak Zweeds design met comfort en veiligheid. De modellen van Volvo bieden ruimte voor het gezin gecombineerd met een zakelijke uitstraling. Naast de brandstofmotoren levert Volvo van ieder model ook een plug-in hybride variant. Ook heeft Volvo tegenwoordig twee volledig elektrische modellen in zijn gamma, de Volvo XC40 Recharge en de Volvo C40 Recharge.

Jou zakelijke Volvo leasen

Weet jij welke Volvo jou volgende auto wordt? Vraag jou zakelijke lease offerte dan direct aan. Voor vragen en advies staan wij voor u klaar!

Toch liever een ander merk?

Compass Mobility is een merkonafhankelijke mobiliteitsoplosser. Wij zijn er om samen met onze klanten op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de mobiliteitsbehoefte die er is. Hierbij kijken wij samen met jou naar de verschillende merken en modellen en bieden wij verschillende leasevormen aan. Neem een kijkje bij onze aanbiedingen of laat je informeren in de verschillende leasevormen die wij te bieden hebben. Natuurlijk komen wij ook graag bij jou op bezoek om kennis te maken en samen jou mobiliteitsbehoefte te inventariseren.

Volvo leasen