Zakelijke lease Tesla
Duidelijkheid en maatwerk vanuit een persoonlijke benadering

Zakelijk een Tesla leasen

Tesla, het Amerikaanse merk dat met zijn elektrisch aangedreven modellen de autowereld op zijn kop heeft gezet. Na de introductie van de Tesla Model S volgde Model X en Model 3, tegenwoordig is de nieuwe Model Y , de cross-over van Tesla ook leverbaar. Zakelijk een Tesla leasen betekent dat u zorgeloos op weg gaat met een moderne 100% elektrische auto. De modellen van Tesla zijn voorzien van de nieuwste technieken en een strak design. De auto’s geven geen uitstoot waardoor deze in een gunstige bijtellingscategorie vallen. Compass Mobility bied jou de mogelijk om zakelijk een Tesla te leasen.

Ben jij geïnteresseerd in een Tesla leaseofferte?

Vraag vrijblijvend een Tesla lease offerte bij ons op. Voor meer informatie en advies op gebied van uitvoeringen en leasevormen staan onze adviseurs voor jou klaar.

Liever een andere elektrische auto leasen?

Wil je graag een elektrische auto leasen maar valt de keus voor jou niet op een Tesla? In 2013 was Tesla het eerste merk op de Europese markt met volwaardige elektrische auto’s. Vandaag de dag is het aanbod een stuk groter geworden en bieden merken als o.a. Volkswagen, Audi, Mercedes en BMW ook elektrisch aangedreven auto’s. Wil jij informatie over het aanbod en de leasevormen die er mogelijk zijn? Neem dan contact met ons.

Zakelijke lease Tesla