Zakelijke lease Skoda

Zakelijk een ŠKODA leasen

ŠKODA, Simply Clever. ŠKODA laat met haar huidige modellenlijn zien dat ze veel oog hebben voor iedere automobilist. Kijk maar eens naar de nieuwe ŠKODA Fabia, Octavia de Superb, Kodiaq maar ook naar het nieuwe elektrische model, de ŠKODA Enyac iV. De auto’s zijn allemaal voorzien van een strak design en hebben de meest moderne veiligheidssystemen aan boord. Bij Compass Mobility beschikken wij altijd over een grote voorraad in de verschillende ŠKODA modellen. Graag kijken wij dan ook samen met jou welke auto en welke leasevorm het beste bij jou past.

Vraag jou ŠKODA lease offerte aan

Heb jij jou ogen laten vallen op een van de ŠKODA modellen? Weet jij al welke leasevorm het beste jou mobiliteitsbehoefte past? Vraag dan hier direct jou ŠKODA leaseofferte aan. Mocht je er nog niet uit zijn welk model of leasevorm, wij adviseren jou graag!

Shortlease een ŠKODA bij Compass Mobility

Tijdelijk behoefte aan extra mobiliteit? Is jou oog gevallen op een ŠKODA? Binnen onze shortlease vloot heb jij de beschikking over verschillende ŠKODA modellen. Handig, als je bijvoorbeeld te maken hebt met een seizoenspiek of wanneer je tijdelijk extra personeel hebt aangenomen. De shortlease oplossingen van Compass Mobility bieden jou veel flexibiliteit. Geïnteresseerd in een andere leasevorm? Bekijk hier de verschillende leasevormen of laat je vrijblijvend informeren door een van onze adviseurs.

elektrisch rijden