Zakelijke lease SEAT

Zakelijke SEAT Leasen

Een zakelijke SEAT leasen doe je bij Compass Mobility. De modellen van SEAT hebben een sportief en dynamisch karakter. Met de modellenlijn die SEAT te bieden heeft spreekt het dan ook veel automobilisten aan. Niet gek want het merk SEAT combineert een temperamentvol Spaans karakter met gedegen Duitse technieken. Het is bij Compass Mobility mogelijk om jou zakelijke SEAT te leasen. Je hebt bij ons keuze uit de verschillende SEAT modellen en de verschillende leasevormen die Compass Mobility jou te bieden heeft.

Heb jij jou keuze al gemaakt?

Weet jij welke Seat jou volgende leaseauto wordt? Weet je welke leasevorm het beste bij jou past? Vraag dan hier vrijblijvend de lease offerte voor jou nieuwe SEAT aan! Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, onze adviseurs helpen jou graag met de modelkeuze en adviseren jou graag in de verschillende leasevormen.

SEAT Starterslease

Nog niet zo gelang gestart met jou onderneming? Heb jij een SEAT Ibiza of Leon op het oog om jou potentiële klanten te bezoeken zodat jou bedrijf kan groeien? Speciaal voor startende ondernemers heeft Compass Mobility starterslease ontwikkeld. Met starterslease maak je gebruik van onze operational- lease diensten die specifiek zijn afgestemd op jou behoefte als starter. Het acceptatiebeleid is soepel en voor een vast bedrag in de maand rij jij onbezorgd in een passende bedrijfsauto.