Zakelijk MINI leasen

MINI leasen?

De sportieve en stoere uitstraling van de tegenwoordige MINI heeft erg veel weg van het model dat in de jaren 50’ op de markt kwam. Wil jij graag een MINI leasen? Dan heb je keuze uit een groot aanbod in modellen, van klein tot groot. Denk bijvoorbeeld aan de MINI One of de stoere MINI Countryman! Een MINI Leasen kan bij Compass Mobility, wij helpen jou graag met de keuze in model en leasevorm.

Welke leasevorm past het beste bij mij?

Een MINI leasen biedt jou veel zekerheid, maar voor welke leasevorm moet je gaan? Het is daarom belangrijk om voordat je een keuze maakt nagaat hoeveel kilometer per jaar jij verwacht te maken. Wil jij voor een korte of lange periode beschikking over de auto hebben?

Bij Compass Mobility helpen wij jou graag met het maken van de juiste keuze. Samen met jou nemen wij jou wensen door en kiezen wij de juiste leasevorm. Bij Compass Mobility profiteer je dan ook van maatwerk advies, korte lijnen en jou eigen vaste adviseur. Mogen wij jou verder helpen in de keuze van jou zakelijke leaseauto? Neem vrijblijvend contact met ons of vraag een offerte bij ons aan.

Mini leasen