Zakelijke lease Mercedes-Benz

Een zakelijke Mercedes – Benz leasen

Wil jij een zakelijke Mercedes – Benz leasen? Dan doe je dat bij Compass Mobility! Mercedes – Benz is van oudsher het toonaangevende premium Duitse automerk voor personen- en bedrijfswagens. Met de verschillende leasevormen die Compass Mobility te bieden heeft hebben wij altijd de juiste mobiliteitsoplossing voor jou. Bij het zakelijk leasen van een Mercedes – Benz personen- of bedrijfswagens komen veel zaken kijken. Zo moet er een keuze gemaakt worden uit het grote aanbod in Mercedes – Benz personen en bedrijfswagens en is het belangrijk om de juiste te keuze in leasevorm te maken. Compass Mobility staat voor jou klaar en helpt jou graag op weg met deze overwegingen.

Ontvang jij graag een zakelijke leaseofferte voor jou nieuwe Mercedes – Benz?

Vul dan via het contactformulier jou gegevens in. Ben je er nog niet helemaal welk model of leasevorm het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke en demo Mercedes- Benz leasen?

Naast de mogelijkheid om een nieuwe zakelijke Mercedes – Benz te leasen is het bij Compass Mobility ook mogelijk om een demo Mercedes – Benz zakelijk te leasen. Naast onze eigen voorraad beschikken wij over een groot dealernetwerk waardoor wij snel de beschikking hebben over jou nieuwe Mercedes – Benz zullen hebben. Het zakelijk leasen van een Mercedes – Benz heeft als voordeel dat je snel kan rijden. Het leasetarief is vaak wat gunstiger en het bijtellingstarief is soms lager.

Zakelijke lease Mercedes