Zakelijk leasen ZZP ‘ers bij Compass Mobility

Ben jij een zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) en op zoek naar flexibele en voordelige leaseopties? Kies zakelijk leasen ZZP. Bij Compass Mobility begrijpen we de specifieke behoeften van ZZP’ers als het gaat om zakelijk leasen.

Ontdek waarom steeds meer ZZP’ers kiezen voor onze uitstekende leaseoplossingen en geniet van de vele voordelen van een zakelijke lease auto.

zakelijk leasen zzp

Snel rijden? Bekijk direct ons aanbod!

Bekijk hier ons actuele aanbod in personen- en bedrijfswagens. Heeft u met zakelijk leasen ZZP een tijdelijk behoefte aan een personen- of bedrijfswagen? Bekijk dan ons shortleaseaanbod!

Compass Mobility, jouw persoonlijke partner in mobiliteit. 

zakelijk leasen zzp

Voordelen van zakelijk leasen ZZP

Financiële voordelen. Zakelijk leasen ZZP biedt financiële voordelen, waaronder belastingaftrekbaarheid en geen grote investeringen vooraf. Dit helpt bij een gezonde financiële bedrijfsvoering.

Kostenefficiëntie. Kies voor een zakelijk leasen ZZP en geniet van kostenefficiëntie. Je betaalt een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, verzekeringen en afschrijvingen, waardoor je grip houdt op je kosten.

Flexibele Contracten. Compass Mobility begrijpt de veranderende behoeften van ZZP’ers. Wij bieden flexibele leasecontracten die aansluiten op jouw situatie en groei van je onderneming.

Ruime keus aan personen en bedrijfsauto’s: Kies uit ons ruime voorraad aan personen- en bedrijfsauto’s, zodat je altijd een lease auto vindt die past bij jouw professionele uitstraling en behoeften. Hebben wij jou auto niet op voorraad staan? Geen enkel probleem! Laat het ons weten en geef je wensen door! Met zakelijk leasen ZZP staan wij voor jou klaar! 

Kies Compass Mobility voor zakelijk leasen ZZP

Specialisatie in ZZP Lease. Compass Mobility heeft ruime ervaring met het bedienen van ZZP’ers. Wij begrijpen de unieke vereisten en helpen je graag bij het kiezen van het juiste leaseplan. Met zakelijk leasen ZZP bij Compass Mobility garanderen wij jou van de volgende zekerheden. 

Transparantie en Betrouwbaarheid.Wij geloven in transparante communicatie en betrouwbare dienstverlening. Bij Compass Mobility weet je altijd waar je aan toe bent.

Klantgerichte Service. Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen en te adviseren, zodat je de beste keuzes kunt maken voor jouw zakelijke mobiliteit.

Maatwerkoplossingen.Wij bieden maatwerk leaseoplossingen die zijn afgestemd op de behoeften en wensen van ZZP’ers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontdek vandaag nog de voordelen van zakelijk leasen voor ZZP ‘ers bij Compass Mobility. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag op weg!

Combi content 13 jpg

Zakelijk leasen als ZZP ‘er

Bij Compass Mobility zijn we trots op onze rol als betrouwbare mobiliteitspartner voor ZZP’ers. Laat ons jouw partner in zakelijk leasen ZZP zijn en laat ons helpen met  het realiseren van jouw zakelijke ambities door middel van betrouwbaar en betaalbare mobiliteit. Of het nu gaat om en personen- of bedrijfsauto’s. 

Neem vandaag nog contact op met ons toegewijde team voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe Compass Mobility jouw zakelijke mobiliteit kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen zzp

Het zakelijk leasen ZZP van een auto kan op verschillende manieren. Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Zakelijk leasen ZZP is gebasseerd op operationale leasevormen. Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Een groot voordeel van het leasen van een auto bij Compass Mobility.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft Compass Mobility ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Wederom een voordeel bij het leasen van een auto bij Compass Mobility

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de zakelijke lease ZZP  leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Wanneer je een zakelijk leasen ZZP -overeenkomst getekend hebt, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemene bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000
en 22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.