Zakelijk Kia leasen

Zakelijk Kia leasen

Het Zuid- Koreaanse merk Kia is de laatste jaren druk bezig met een opmars op de Nederlandse markt. Zakelijk wordt er dan ook steeds vaker een Kia geleaset. Niet raar want het design van Kia is de laatste jaren verder ontwikkeld en ook het niveau in materiaalgebruik wordt steeds meer premium. Zakelijk een Kia leasen doe je bij Compass Mobility, ga jij voor de bijtellings- en uitstootvriendelijke Kia e-Niro? Of kies jij voor de stoere Kia Sorento Hybrid (SUV).

Wil jij meer weten over de mogelijkheden?

Zakelijk een Kia leasen kan bij Compass Mobility op verschillende manieren. Heb jij je oog laten vallen op een van de modellen van Kia? Met het model naar keuze in combinatie met een van de verschillende leasevormen die Compass Mobility te bieden heeft ben je altijd zorgeloos op weg! Weet jij welk model je kiest en welke leasevorm het beste bij jou past? Vraag dan vrijblijvend een leaseofferte op voor jou zakelijke Kia. Wil je graag meer informatie over de modellen of leasevormen? Onze adviseurs staat voor jou klaar!

Toch liever een ander merk?

Compass Mobility is een merkonafhankelijke mobiliteitsoplosser. Wij zijn er om samen met onze klanten op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de mobiliteitsbehoefte die er is. Hierbij kijken wij samen met jou naar de verschillende merken en modellen en bieden wij verschillende leasevormen aan. Neem een kijkje bij onze aanbiedingen of laat je informeren in de verschillende leasevormen die wij te bieden hebben. Natuurlijk komen wij ook graag bij jou op bezoek om kennis te maken en samen jou mobiliteitsbehoefte te inventariseren.

Zakelijk Kia leasen