Zakelijk Hyundai leasen

Zakelijk een Hyundai leasen doe je bij Compass Mobility

Hyundai is een autofabrikant uit Zuid- Korea, Hyundai betekent in het Koreaans ‘moderniteit’ en dit dekt dan ook de lading. Als jij zakelijk een Hyundai wil leasen dan kies je voor moderne techniek en innovatie. De modellen van Hyundai zijn hedendaags en voorzien van allerlei moderne technieken. Zo is het overgrote deel van het modellenaanbod verkrijgbaar met brandstofmotoren, hybride en volledige elektrische aangedreven of zelfs waterstof motoren. Is jou oog gevallen op de compacte Hyundai i10, de Hyundai Kona electric of misschien wel de door waterstof aangedreven Hyundai Nexo?

Wil je meer informatie om zakelijk een Hyundai te leasen?

Ons team van adviseurs staat klaar om samen met jou de mogelijkheden door te nemen. Wanneer je jij je keus in model en aandrijving hebt gemaakt adviseren wij jou graag op gebied van aandrijving en de juiste leasevorm. Ben je er al helemaal uit? Vraag dan vrijblijvend jou offerte op!

Toch liever een ander merk?

Compass Mobility is een merkonafhankelijke mobiliteitsoplosser. Wij zijn er om samen met onze klanten op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de mobiliteitsbehoefte die er is. Hierbij kijken wij samen met jou naar de verschillende merken en modellen en bieden wij verschillende leasevormen aan. Neem een kijkje bij onze aanbiedingen of laat je informeren in de verschillende leasevormen die wij te bieden hebben. Natuurlijk komen wij ook graag bij jou op bezoek om kennis te maken en samen jou mobiliteitsbehoefte te inventariseren.

Zakelijk Hyundai leasen