Škoda Octavia Combi RS iV

Direct leverbaar! 

Škoda Octavia Combi RS iV

Direct leverbaar!

direct rijden!

Škoda Octavia Combi RS iV PHEV Business 245PK

BUSINESS - HYBRID - 245PK

Met de OCTAVIA RS iV Business krijgt de efficiency van plug-in hybridetechnologie een extra krachtige en sportieve dimensie. Dankzij een 180 kW/245 pk sterke aandrijflijn levert deze OCTAVIA COMBI hoge prestaties. Daarbij zijn de verbruikscijfers zeer gunstig én de sportief uitgevoerde modellen kunnen zo’n 60 kilometer** volledig elektrisch aangedreven rijden.

Opties & voordelen

Sportiviteit &- Ruimte

De OCTAVIA COMBI was er al met een 150 kW/204 pk sterke plug-in hybride aandrijflijn. De nieuwe RS iV Business gaat een sportieve stap verder. In deze modellen werken een direct ingespoten turbo-benzinemotor, een automatische DSG-transmissie, een elektromotor en een 13 kWh accu samen. Het systeemvermogen van 180 kW/245 pk en het maximumkoppel van 250 Nm (tussen 1.550 en 3.500 tpm) vertalen zich in sportieve prestaties, zoals een acceleratie van 0-100 km/u in 7,3 seconden en een topsnelheid van 225 km/u.

De OCTAVIA biedt naast zijn sportiviteit een bagageruimte van 490* liter. Daarmee is de OCTAVIA in zijn klasse ook nog eens erg ruim. 

Actie

ruime elektrische actieradius

De OCTAVIA RS iV Business-modellen hebben een accupakket met een capaciteit van 13 kWh. Daarmee is het mogelijk om circa 60 kilometer** (WLTP) volledig elektrisch aangedreven te rijden. Dat betekent dat de meeste dagelijkse (woon-werk-) ritten emissievrij uitgevoerd kunnen worden.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je bericht! We zullen binnenkort contact met je opnemen.