Shortlease ZZP
Tijdelijk behoefte aan extra mobiliteit? Personen- & Bedrijfswagens
Shortlease ZZP
Wij beschikken over een ruim assortiment in personen- & bedrijfswagens.
Shortlease ZZP
Tijdelijk vervoer nodig? Flexibele oplossingen van een tot 24 maanden.
Previous slide
Next slide

Shortlease ZZP

Compass Mobility biedt flexibiliteit rondom mobiliteit. Met shortlease ZZP voorzien wij jouw als zelfstandige zonder personeel van mobiliteit! Met shortlease ZZP ben jij verzekerd van continuïteit.. Voor een vast bedrag in de maand rijd je in jonge personen- of bedrijfsauto uit de gewenste klasse. Reparatie, onderhoud, banden verzekeringen, belasting en vervangend vervoer, alle kosten zijn gedekt! Je hoeft alleen nog maar te tanken! En het leasecontract? Die is na een maand ook nog eens flexibel opzegbaar!

shortlease zzp

 

Ontdek ons ruime aanbod & reserveer direct! 

Volkswagen Golf Categorie CB CD 1

Verschillende categorieën van Volkswagen Up tot 9- persoonsbus

Alles inclusief!
Reparaties
Onderhoud
Banden
Verzekeringen
Wegenbelasting
Vervangend vervoer

Volledig ontzorgt. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

personenauto's
Volkswagen Transporter Categorie VB 1

Verschillende categorieen van Volkswagen Caddy tot bakwagen met laadklep

Alles inclusief!
Reparaties
Onderhoud
Banden
Verzekeringen
Wegenbelasting
Vervangend vervoer

Volledig ontzorgt. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Bedrijfsauto's

Meer informatie? Of wilt u graag persoonlijk contact en advies over de mogelijkheid met shortlease zzp?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag! 

shortlease zzp

De voordelen van shortlease zzp

Het voordeel van shortlease zzp bij Compass Mobility zit hem voor u met name in de flexibiliteit, het snelle schakelen en onze marktconforme tarieven! Wij beschikken over een jong wagenpark met voertuigen uit alle categorieën. Met shortlease zzp bij Compass Mobility loopt u geen financiële risico’s en is uw shortlease overeenkomst na een maand, per dag opzegbaar! Onze shortlease tarieven zijn all- in, u hoeft dus alleen nog maar te tanken!

Onze shortlease zzp oplossingen voor de zakelijke markt

Met onze shortlease zzp oplossingen bieden wij flexibiliteit in de vorm mobiliteit aan de zakelijke markt. Van ZZP’er tot multinational en alle bedrijven hier tussenin. Compass Mobility is dé mobiliteitsoplosser voor de zakelijke markt! 

shortlease zzp 2 jpg
short lease zzp

Short lease ZZP: Wat maakt het uniek? 

Flexibiliteit op Maat: Bij Compass Mobility begrijpen we dat jouw mobiliteitsbehoefte niet altijd overeenkomt met traditionele leaseperiodes. Met short lease ZZP geniet je van flexibiliteit op maat, waarbij je de leaseperiode aanpast aan jouw specifieke behoeften en projecten.

Uitgebreid wagenpark:Of je nu op zoek bent naar een representatieve personenauto voor zakelijke afspraken of een ruime bedrijfsauto voor projecten, ons uitgebreide wagenpark biedt een diverse selectie aan voertuigen die perfect passen bij jouw zakelijke doelen.

Alles inclusief: Bij Compass Mobility streven we naar zorgeloze mobiliteit. Met onze all-inclusive service zijn zaken als onderhoud, verzekering en pechhulp inbegrepen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk voor jouw onderneming is.

Ontdek het comfort bij Compass Mobility 

Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring begrijpen wij de specifieke behoeften van ZZP’ers. Onze shortlease en mobiliteitsoplossingen zijn ontworpen met jouw zakelijke succes in gedachten.

Persoonlijke Service: Bij Compass Mobility ben je geen nummer; je bent een gewaardeerde partner. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te ondersteunen en advies te geven, zodat jouw mobiliteitskeuze naadloos aansluit op jouw onderneming.

Duurzaamheid: Wij streven naar duurzame mobiliteit. Ontdek onze milieuvriendelijke voertuigen en draag bij aan een groenere toekomst zonder concessies te doen aan kwaliteit en prestaties.

Algemeen content 29 jpg
short lease zzp

Short lease ZZP: Flexibele Mobiliteitsoplossingen voor de ZZP’er

Compass Mobility, dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Als zelfstandige ondernemer, oftewel ZZP’er, begrijpen wij dat flexibiliteit essentieel is voor jouw succes.

Daarom bieden wij short lease ZZP, een innovatieve en aanpasbare mobiliteitsoplossing die perfect aansluit bij de dynamiek van jouw onderneming.

Ik wil als ZZP’er graag gebruik maken van shortlease ZZP. Wat moet ik hiervoor doen? 

Wanneer u gebruik wil maken van onze shortlease ZZP dienst kunt u ons telefonisch, per mail of via ons contactformulier bereiken. Ook vanuit ons aanbod personen- en bedrijfsauto’s rechtstreeks gemakkelijk en snel een vrijblijvende aanvraag doen. 

Combi content 13 jpg

Waarom Compass Mobility?

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk.
Met deze kernwoorden zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!

Veelgestelde vragen over shortlease zzp

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Compass Mobility biedt ZZP’ers de flexibiliteit van Short Lease, waardoor ondernemers snel en eenvoudig over hoogwaardige voertuigen kunnen beschikken. Met Short Lease bij Compass Mobility genieten ZZP’ers van korte contractduur, heldere voorwaarden en de mogelijkheid om hun mobiliteitsbehoefte aan te passen aan veranderende omstandigheden. Dit stelt zelfstandige professionals in staat om zich te concentreren op hun bedrijfsactiviteiten, terwijl ze profiteren van betrouwbare en moderne voertuigen zonder langdurige verplichtingen. Compass Mobility begrijpt de dynamiek van het ondernemerschap en biedt een op maat gemaakte mobiliteitsoplossing voor ZZP’ers die flexibiliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft CM Lease ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemene bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000
en 22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.