Shortlease Coevorden

Aanbieder van shortlease in Coevorden

Heeft u tijdelijk een auto nodig, of wilt u extra auto’s aan het wagenpark van uw bedrijf toevoegen om de grote drukte op te kunnen vangen? Compass Mobility is uw partner voor shortlease in Coevorden en omgeving! We bieden u verschillende mogelijkheden, wanneer u tijdelijk een auto nodig heeft. Door voor shortlease in Coevorden te kiezen, hoeft u geen grote investering in een nieuwe auto te doen. Voor een vast bedrag per maand kunt u de auto gebruiken tijdens de afgesproken contractduur. Geen grote investeringen en precies weten waar u de komende maanden aan toe bent; wel zo prettig!

Offerte aanvragen

Voordelen van shortlease bij Coevorden

Het feit dat u vooraf geen grote investering hoeft te doen is een van de voordelen van shortlease bij Coevorden. Er zijn nog meer redenen om dit te overwegen. Denk bijvoorbeeld ook aan het voordeel, dat u met shortlease voor een tijdelijke uitbreiding van het wagenpark van uw organisatie kunt kiezen. Op het moment dat de vraag vanuit klanten weer wat afneemt, bouwt u het aantal wagens binnen uw wagenpark af door contracten op te zeggen. U hoeft uw auto’s niet in alle haast te kopen, om ze vervolgens weer te moeten verkopen. Iets wat veel onzekerheid met zich meebrengt.

Vast bedrag per maand bij shortlease in Coevorden

Die onzekerheid neemt Compass Mobility bij u weg, door u auto’s aan te bieden voor een vast bedrag per maand. Bij de keuze voor shortlease in Coevorden weet u vooraf al precies wat u van ons mag verwachten. Naar het onderhoud aan de auto’s hoeft u niet om te kijken; dit regelen wij voor u. Datzelfde geldt voor de verzekeringen voor uw voertuigen. Neem eens contact met ons op, wanneer u wilt weten welke mogelijkheden we u al op korte termijn kunnen bieden.

CM lease tevreden klant