Shortlease Caddy
Tijdelijk behoefte aan extra mobiliteit?
Shortlease Caddy
Wij beschikken over een ruim assortiment in personen- & bedrijfswagens.
Shortlease Caddy
Tijdelijk vervoer nodig? Flexibele oplossingen van een tot 24 maanden.
Vorige slide
Volgende slide

Shortlease een Volkswagen Caddy: Flexibel en Voordelig

Ben je op zoek naar een flexibele en voordelige oplossing voor zakelijk vervoer? Ontdek dan de mogelijkheden van shortlease voor de Volkswagen Caddy. Bij Compass Mobility bieden we je de vrijheid en mobiliteit die je nodig hebt, zonder langdurige verplichtingen.

shortlease caddy

Waarom Shortlease een Volkswagen Caddy?

Flexibiliteit:Met shortlease Caddy profiteer je van maximale flexibiliteit. Of je nu een tijdelijk project hebt, een proefperiode wilt overbruggen of gewoon niet vast wilt zitten aan een langdurig leasecontract, shortlease is de ideale oplossing. De Volkswagen Caddy biedt de ruimte en functionaliteit die je nodig hebt, zonder concessies te doen aan comfort.

Alles inclusief: Bij Compass Mobility begrijpen we dat transparantie en gemak belangrijk zijn. Daarom bieden wij onze shortlease voor de Volkswagen Caddy aan in een een all-inclusive pakket. Geen verborgen kosten, alles is inbegrepen. Van onderhoud en verzekering tot belastingen en pechhulp – wij regelen het voor je.

Representatief en betrouwbaar: De Volkswagen Caddy staat bekend om zijn betrouwbaarheid en representatieve uitstraling. Of je nu indruk wilt maken op je klanten of een comfortabele rit voor je medewerkers wilt garanderen, de Caddy voldoet aan alle eisen.

Milieubewust:Met steeds strengere milieunormen is het belangrijk om een voertuig te kiezen dat voldoet aan de hoogste eisen. De Volkswagen Caddy is niet alleen efficiënt, maar voldoet ook aan de nieuwste milieunormen, waardoor je zowel kosten als je ecologische voetafdruk kunt minimaliseren.

Met shortleasen bij Compass Mobility loopt u geen financiële risico’s en is uw shortlease overeenkomst na een maand, per dag opzegbaar! Onze shortlease tarieven zijn all- in, u hoeft dus alleen nog maar te tanken!

Liever maatje groter? 

Ontdek ons ruime shortlease- aanbod & reserveer direct! 

Volkswagen Transporter Categorie VB 1

Verschillende categorieen van Volkswagen Caddy tot bakwagen met laadklep

Alles inclusief!
Reparaties
Onderhoud
Banden
Verzekeringen
Wegenbelasting
Vervangend vervoer

Volledig ontzorgt. Je hoeft alleen nog maar te tanken!

Bedrijfsauto's

Meer informatie? Of wilt u graag persoonlijk contact en advies over de mogelijkheid met shortlease Coevorden?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag! 

Hoe werkt shortlease?

Kies je looptijd: Bepaal hoelang je de Volkswagen Caddy wilt leasen. Of het nu gaat om enkele maanden of langer, wij passen ons aan jouw behoeften aan.

Kilometers: Geef door hoeveel kilometers je per maand of per jaar zal rijden. Wij stemmen onze aanbieding af op jou gebruik. Geen verassing achteraf! 

All-inclusive pakket: Geniet van zorgeloos rijden met ons complete pakket. Alles is geregeld, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw onderneming.

Snel de weg op: Na goedkeuring kun je snel de weg op. Geen lange wachttijden of administratieve rompslomp, maar direct profiteren van de voordelen van shortlease.

CM lease tevreden klant
Autoverhuur

Ik wil graag zakelijk shortleasen, hoe gaat dat eigenlijk? 

Wanneer u gebruik wil maken van onze shortlease Caddy diensten kunt u ons telefonisch, per mail of via ons contactformulier bereiken. Ook kunt u hieronder gemakkelijk en snel een reserveringsaanvraag doen! 

Waarom Compass Mobility?

Kies voor flexibiliteit, comfort en betrouwbaarheid. Shortlease een Volkswagen Caddy bij Compass Mobility en ervaar de vrijheid van zorgeloos rijden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Veelgestelde vragen over shortlease Caddy

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft CM Lease ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemene bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000
en 22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.