Voordelig een personenauto leasen

Heeft u op korte termijn een personenauto nodig, maar het budget niet om deze te kopen? Een personenauto leasen kan in dat geval een goede optie zijn. Het biedt verschillende voordelen ten opzichte van de aanschaf van een auto. Denk aan het feit, dat u bij private lease een vast maandbedrag betaalt voor het gebruik van het voertuig. U krijgt nooit met onverwachte onderhoudskosten te maken, evenals dat de kosten voor bijvoorbeeld uw autoverzekering al bij het maandbedrag inbegrepen zitten. Zelf betaalt u de kosten voor de brandstof. Compass Mobility biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u een personenauto leasen overweegt.

Offerte aanvragen

Uw mogelijkheden bij een personenauto leasen

Een personenauto leasen bij Compass Mobility betekent dat u deze zelf samen kunt stellen. Op onze website vindt u het complete overzicht van de auto’s die we momenteel beschikbaar hebben in ons wagenpark. Gaat u voor een auto waarmee u met het hele gezin op vakantie kunt gaan, of bent u op zoek naar een compact model voor uw ritten in de stad? Doordat Compass Mobility merkonafhankelijk is, vindt u in ons wagenpark auto’s van verschillende merken. Heeft u een voorkeur?

Voor iedereen een passend aanbod

Niet alleen biedt Compass Mobility u de keuze uit een breed wagenpark. Ook kunt u bij ons kiezen tussen shortlease en private lease voor een langere termijn. Shortlease vormt de ideale oplossing, wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk een tweede auto nodig heeft of op termijn alsnog een auto wilt kopen. Voor welke periode wilt u een personenauto leasen? De adviseurs van Compass Mobility denken graag met u mee. Transparantie en een persoonlijke aanpak staan hierbij altijd voorop.

Shortlease zakelijk