Over ons
Opgericht in 2009.
Over ons
Het is ons doel om onze klanten te ontzorgen.
Vorige slide
Volgende slide

Over ons

Compass Mobility is een middelgrote leasemaatschappij, opgericht in 2009. Als merkonafhankelijke mobiliteitspartner zijn wij in staat alle merken en alle types voertuigen te leveren. Onze focus ligt dan ook op het faciliteren in de totale mobiliteitsbehoefte van onze klanten. Of het nu gaat om een personenwagen, een bedrijfswagen of een leasefiets, voor iedere wens bieden wij een passende, op maat afgestemde oplossing. En dat is nu precies ons onderscheidende vermogen: bij Compass Mobility ben je als klant geen nummer, je staat bij ons centraal en dat ervaar je door onze persoonlijke aanpak.

Wij zijn als mobiliteitspartner flexibel. Onder diverse labels bieden wij verschillende diensten aan, bijvoorbeeld leasing, autoverhuur en wagenparkbeheer. Ook kun je bij ons terecht voor een zakelijke leasefiets en organiseren wij het openbaar vervoer binnen jouw organisatie.

Compass Mobility, partner in mobiliteit! 

CM Lease afbeeldingen 900 x 600 px 4 jpg
Mobiliteit

Missie

Het is ons doel om onze klanten te ontzorgen. Dat geldt voor zowel zakelijke als particuliere klanten van Compass Mobility. Tegelijkertijd is het onze ambitie om voorop te blijven lopen als mobiliteitsoplosser. Dit betekent voor jou dat wij meebewegen in de markt, continu innoveren en altijd hard werken aan productvernieuwingen.

Visie

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en maatwerk advies. Op basis van jouw specifieke mobiliteitsbehoefte waarbij de mogelijkheden tot het gebruik ten opzichte van het bezit van mobiliteitsmiddelen op een rij gezet worden streven wij samen met jou naar de beste mobiliteitsinvulling voor jouw situatie. Kosten, duurzaamheid, tijdsduur en flexibiliteit spelen hierbij dan ook een belangrijke rol voor goed en toekomstbestendig mobiliteitsadvies! 

Vanuit Compass Mobility bieden wij verschillende mobiliteitsoplossingen door middel van leasing, autoverhuur, wagenparkbeheer maar ook zeker oplossingen gecombineerd met het openbaar vervoer. 

Mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk.
Met deze kernwoorden zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!