Operational lease in Hardenberg

Heeft u als bedrijf op korte termijn een nieuwe of bijvoorbeeld extra auto nodig? Compass Mobility is uw partner in operational lease in Hardenberg. Voor een vast bedrag per maand geniet u van het comfort wat de moderne, nieuwe auto’s uit ons wagenpark u bieden. Ons wagenpark bestaat uit een breed scala aan modellen van verschillende gerenommeerde autoproducenten. Het maakt dat we u vrijwel zeker een auto kunnen bieden, die aansluit op uw wensen en behoeften. Zelf heeft u bij operational lease in Hardenberg geen omkijken meer naar het onderhoud aan de auto, de verzekeringen hiervan, enzovoorts. Wij regelen het voor u!

Offerte aanvragen

Mogelijkheden bij operational lease rond Hardenberg

Wanneer u voor operational lease bij Hardenberg kiest, bieden we u verschillende mogelijkheden. Handig, wanneer u door een toenemende vraag naar uw diensten plotseling een extra bedrijfswagen nodig heeft. Met operational lease rond Hardenberg hoeft u geen grote investering te doen. Daarbij zegt u het contract weer op, zodra de vraag afneemt. Om dat laatste mogelijk te maken bieden we u shortlease aan. Ook de berijder die in afwachting van levering van zijn nieuwe leaseauto een tijdelijke oplossing nodig zoekt!

Stel je auto samen bij operational lease in Hardenberg

Spreekt operational lease bij Hardenberg u ook aan? Op onze website bieden we u de mogelijkheid om uw eigen auto samen te stellen. Zo rijdt u straks een voertuig welke naadloos aansluit op uw smaak en persoonlijke wensen. Heeft u nog vragen over het zakelijk leasen van een voertuig? Neem in dat geval eens contact met ons op, we helpen u graag verder.

CM lease tevreden klant