Operational lease Hardenberg

Bent u op zoek naar flexibele en kostenefficiënte mobiliteitsoplossingen in Hardenberg? Ontdek de voordelen van operational lease Hardenberg met Compass Mobility. Met operational lease Hardenberg profiteert u van een zorgeloze mobiliteitservaring, waarbij wij zorgen voor onderhoud, verzekeringen en andere bijkomende kosten.

shortlease hardenberg

Snel rijden? Bekijk direct ons aanbod!

Bekijk hier ons actuele aanbod in personen- en bedrijfswagens. Heeft u tijdelijk behoefte aan een personen- of bedrijfswagen? Bekijk dan ons shortleaseaanbod!

Compass Mobility, jouw persoonlijke partner voor operational lease Hardenberg en omgeving. 

operational lease hardenberg

Mogelijkheden bij operational lease Hardenberg

Onze dienstverlening biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig over moderne voertuigen te beschikken, zonder grote investeringen te hoeven doen. U betaalt een vast maandbedrag, waardoor uw financiële planning overzichtelijk blijft. Bovendien hoeft u zich met operational lease Hardenberg geen zorgen te maken over afschrijving, reparatie, onderhoud of het verzekeren van het voertuig.

Operational lease Hardenberg in een notendop

Uitgebreide vloot: Bij Compass Mobility beschikken we over een diverse vloot van zakelijke leaseauto’s die variëren van representatieve personenauto’s tot praktische bedrijfsauto’s van klein tot groot. Wat uw branche of wagenparkbehoeften ook zijn, wij hebben de ideale auto voor uw bedrijf.

Flexibele Oplossingen: We begrijpen dat zakelijke behoeften kunnen variëren. Daarom bieden we met operational lease Hardenberg flexibiliteit die aanpasbaar is aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om korte of lange termijn leasing, wij stemmen onze oplossingen af op uw zakelijke behoefte.

Kostenbeheersing: Met onze zakelijke leaseopties kunt u de kosten binnen uw wagenpark effectief beheren. Voorspelbare maandelijkse kosten waar alles bij inbegrepen is dragen bij aan een goed en efficiënt budgetbeheer.

Deskundige advies: Ons ervaren team staat voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van het juiste voertuig en leasecontract. Wij begrijpen de complexiteit van operational lease Hardenberg en helpen u graag bij iedere stap.

Zakelijke voordelen: Met onze zakelijke leaseoplossingen profiteert u van belastingvoordelen en kunt u uw liquide middelen elders inzetten. Dit stelt u in staat om te investeren in de groei van uw bedrijf.

Stel je auto samen bij operational lease Hardenberg

Spreekt operational lease Hardenberg u aan? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen auto samen te stellen. Zo rijdt u straks een voertuig welke naadloos aansluit op uw smaak en persoonlijke wensen. Heeft u nog vragen over het zakelijk leasen van een voertuig? Neem in dat geval eens contact met ons op, we helpen u graag verder.

CM lease tevreden klant
Combi content 13 jpg

Snel rijden? Kies operational lease Hardenberg!

Bent u op korte termijn een personen- of bedrijfsauto nodig? Wij beschikken over een ruime voorraad personen- en bedrijfsauto’s die op korte termijn ingezet kunnen worden! Met operational lease Hardenberg staan wij voor u klaar! Ontdek onze voorraad en neem vandaag nog contact met ons op! (Staat uw auto niet op voorraad? Geen enkel probleem, laat het ons weten!)

Door verschillende opties aan u voor te leggen, vindt u vrijwel zeker een auto die bij u past. Kiest u voor een bedrijfswagen van Volkswagen? Gaat uw voorkeur uit naar een compacte hatchback?

We denken graag met u mee.

Waarom Compass Mobility?

Operational lease Hardenberg bij Compass Mobility. Wij garanderen vrijheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid dat je zoekt in jouw leasecontract. Wij staan voor korte lijnen, persoonlijk contact en maatwerk advies! 

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze vestiging in Hardenberg en ontdek samen met ons de beste mobiliteitsinvulling afgestemd op jou zakelijke behoefte.

Compass Mobility – Jouw Partner in bedrijfsmobiliteit. operational lease Hardenberg was nog nooit zo eenvoudig!

Veelgestelde vragen over operational lease Hardenberg

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease Hardenberg, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Met operational lease Hardenberg ben je volledig ontzorgt. Zaken als onderhoud, afschrijving verzekering en banden zijn allemaal in het contract inbegrepen. 

Bij operational lease Hardenberg betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease Hardenberg is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft CM Lease ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemene bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000
en 22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.