OPEL VIVARO-E, 100% ELEKTRISCH

Verduurzaam jouw wagenpark

opel vivaro-e, 100% elektrisch

Snel leverbaar!

verduurzaam jouw wagenpark!

De nieuwe opel Vivaro-e

van of the year 2021

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met zijn ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e verkozen to International Van of the Year 2021, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP)1

Opel Vivaro e 2020 Officieel FOTO 11

Opties

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ

De nieuwe Opel Vivaro-e biedt de keuze tussen een batterij met een capaciteit van 50 kWh en een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh en een rijbereik tot 330 km.1 Het platte batterijpakket van de Vivaro-e is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag.
 
REGENERATIEF REMMEN
De Vivaro-e verspilt geen energie! Zodra u tijdens het rijden uw voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot uw rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) kunt u op korte ritten zelfs rijden zonder gebruik te maken van de traditionele remmen, zodat u het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt. 
Actie
Opel Vivaro e 2020 Officieel FOTO 6

de weg naar verduurzaming

Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Vivaro-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat rijden op elektriciteit ten opzichte van een brandstofvoertuig aanzienlijk voordeliger is.  

Offerte aanvragen

Combi content 13 jpg

Bedankt voor je bericht! We zullen binnenkort contact met je opnemen.