opel combo-e, 100% elektrisch

Verduurzaam jouw wagenpark

opel combo-e, 100% elektrisch

verduurzaam jouw wagenpark!

De nieuwe opel combo-e cargo

ALLES OM PRODUCTIEF TE WERKEN

De nieuwe Combo-e combineert maximale productiviteit voor je bedrijf met een 100% elektrische, emissievrije aandrijving. Zijn compacte afmetingen maken hem uiterst wendbaar, terwijl hij vanbinnen royaal de ruimte biedt, met een laadvolume tot 4,4 m.

GEAVANCEERDE BATTERIJ

Dankzij de nieuwste technologie geeft de Combo-e Cargo je bedrijf een voorsprong. Doordat op verschillende manieren energie wordt teruggewonnen, onder meer via regeneratief remmen, presteert de Combo-e Cargo maximaal efficiënt en profiteer je van minimale gebruikskosten. Elke elektrische wagen van Opel wordt geleverd met een batterij waarvan we garanderen dat hij 8 jaar of 160.000 km lang minimaal 70% van zijn laadcapaciteit zal behouden. 

Opties & Voordelen

RIJBEREIK TOT 275 KM

De Combo-e Cargo is gebouwd op hetzelfde robuuste en betrouwbare platform als de Combo-varianten met een diesel- of benzinemotor en hij heeft dezelfde royale laadruimte met een inhoud van 4,4 m3. Het grote verschil is dat hij 100% emissievrij rijdt, terwijl hij je bedrijf dankzij een groot rijbereik van 275 km geen beperkingen oplegt.

Actie

IN EEN HALF UUR TOT 80% OPLADEN

De 50 kWh batterij van de Combo-e Cargo heeft een hoge energiedichtheid en is opgebouwd uit 18 modules. In iets meer dan een half uur laadt hij bij een snellader van helemaal leeg weer op tot 80% van zijn capaciteit.1

Offerte aanvragen

Bedankt voor je bericht! We zullen binnenkort contact met je opnemen.