ford puma

Private lease actie! Direct uit voorraad leverbaar! 

FORD PUMA

Direct rijden!

JE HOEFT ALLEEN NOG MAAR TE TANKEN!

Ford Puma - Connected

CONNECTED 1.0 ECOBOOST - COmfort pack - winterpack

Profiteer nu van onze private lease aanbieding en rijdt morgen weg in de Ford Puma! Vanuit voorraad leverbaar in diverse kleuren. Geniet van de ruimte, het comfort en zijn zuinige verbruik. Met private lease van CM Lease kies je voor maximaal comfort, zekerheid en een scherpe prijs! Alles is inclusief, je hoeft alleen nog maar te tanken! 

9326030308 29906324 1

Opties & voordelen

De perfecte balans

Niet alleen geweldig om naar te kijken, maar ook slim. De cabine van de Ford Puma omhult je in stijlvol design. De stoelen voorin zijn stijlvol en comfortabel en alle knoppen zitten op de juiste plek. De helder afgewerkte details aan de binnenkant dragen verder bij aan het gevoel van verfijnde stijl. Dankzij tal van slimme functies en innovatieve technologieën heb je alles onder controle. Verbind je Puma met de FordPass-app om nog meer slimme rijfuncties te kunnen gebruiken.

Actie
9326030312 29906324 5

Veel ruimte

Jij wilt alle ruimte, ook in je auto. Die heb je volop in de prachtig vormgegeven Ford Puma. Een middagje surfen, een weekend kamperen of een lange autoreis? De ruime achterbak, handige opbergruimtes en vele slimme details, maken het de veelzijdige auto voor alles wat je wit doen.

Offerte aanvragen

Combi content 13 jpg

Bedankt voor je bericht! We zullen binnenkort contact met je opnemen.