Elektrisch leasen

Ben jij toe aan een nieuwe lease auto? Nieuwsgierig naar elektrisch leasen en of het wat voor jou is? Wij denken van wel! Elektrisch leasen biedt namelijk veel voordelen, denk hier bijvoorbeeld aan duurzaamheid, betaalbaarheid en het grote comfort dat een elektrische auto te bieden heeft.

Elektrische auto’s zijn duurzaam, zo is er minder of geen Co2 uitstoot, stikstof en fijnstof bij het rijden van een elektrische auto. Het laden van stroom is voordeliger als brandstof tanken en door de ontwikkeling in steeds grotere accu’s en een steeds groter netwerk met laadmogelijkheden hoeft laden tegenwoordig geen enkel probleem meer te zijn. Zo kan je kan bijvoorbeeld laden wanneer je zelf slaapt, aan het werk bent of via een snel-laadpaal in korte tijd langs jou route! Vanuit de overheid wordt het rijden in elektrische auto’s gestimuleerd, zo zijn er vaak subsidies beschikbaar, is er geen of korting op de wegbelasting en vallen de auto’s bij privégebruik in een lagere bijtellingscategorie.

Offerte aanvragen

Wil jij graag meer weten over elektrisch leasen?

Dan komen wij graag met jou in contact! Onze adviseurs staan voor jou klaar om je te adviseren in de verschillende beschikbare modellen, accu- pakketten en leasevormen die er beschikbaar zijn. Ben jij er al uit? Vul dan jou gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte voor elektrisch leasen.