Busje leasen? Dat doe je bij de bedrijfsauto- specialist! 

Ben je op zoek naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor het leasen van een busje?

Wij bieden jou de mogelijkheid om zorgeloos en voordelig een busje te leasen. Met onze uitgebreide vloot en flexibele leasevormen zorgen we ervoor dat jij altijd de juiste bedrijfsauto vindt die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften.

Wil je een busje leasen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

busje leasen

Snel een busje leasen? Bekijk onze nu instap voorraad!

Bekijk hier ons actuele aanbod in bedrijfsauto’s. Heeft u tijdelijk behoefte aan een  bedrijfsauto? Bekijk dan ons shortleaseaanbod!

Wil je een busje leasen? Maak dan kennis met Compass Mobility, de leasemaatschappij met expertise in busjes en bedrijfswagens. 

busje leasen 2

Waarom een busje leasen?

Een busje leasen biedt veel voordelen voor ondernemers. Geen grote investeringen in één keer, geen zorgen over onderhoudskosten en de mogelijkheid om altijd in een representatief en modern busje of bedrijfswagen te rijden. Wij begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is voor ondernemers, en daarom hebben we verschillende leasevormen beschikbaar om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Combi content 13 jpg

Voordelig een busje leasen bij Compass Mobility

Compass Mobility streeft er altijd naar om een busje leasen voor jou als bedrijf zo eenvoudig en voordelig mogelijk te maken. Met transparante prijzen en flexibele leasecontracten heb je de volledige controle over jouw mobiliteitskosten.

Bovendien bieden we regelmatig speciale voorraadacties met mooie tarieven, waardoor een busje leasen nog interessanter is!

Een busje leasen kan gemakkelijk en snel bij Compass Mobility

Of je nu op zoek bent naar een compacte bestelwagen, een ruime bedrijfswagen of een specifieke busje voor jouw bedrijf, wij bieden we het allemaal. Een busje leasen kan bij ons dan ook uit voorraad.

Onze voorraad bestaat uit diverse merken en modellen, zodat je altijd een busje vindt die past bij jouw bedrijfsactiviteiten en budget.

Staat jouw nieuwe busje er niet tussen? Geen probleem, laat het ons weten!

busje leasen 3

Een busje leasen begint bij Compass Mobility

Kortom, je gaat een busje leasen en wil zeker zijn van het juiste advies rondom de auto en het contract. Maakt kennis met Compass Mobility en ontdek ons uitgebreide aanbod, voordelige leaseopties en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe eenvoudig en voordelig het is om een bedrijfsauto te leasen bij Compass Mobility.

Ontdek de ideale Leasevorm bij Compass Mobility voor Jouw Bedrijfsauto

Bij Compass Mobility begrijpen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom bieden we diverse leasevormen aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften en situatie. Of je nu een gevestigd bedrijf bent dat op zoek is naar een betrouwbare langlopende oplossing, een startende ondernemer die flexibiliteit nodig heeft, of gewoon behoefte hebt aan tijdelijke mobiliteit, onze verschillende leasevormen bieden de perfecte oplossing in bedrijfsauto lease.

Operational lease: zorgeloos en voordelig
Voor bedrijven die streven naar zorgeloos rijden zonder de lasten van eigendom, is onze operational lease een uitstekende keuze. Met deze leasevorm zijn zaken zoals onderhoud, verzekering en afschrijving inbegrepen in het maandelijkse leasebedrag. Met bedrijfsauto lease houd je dan ook meer tijd en budget over voor de kernactiviteiten van jouw onderneming.

Starterslease: Voor de startende ondernemer
Als startende ondernemer wil je flexibiliteit en financiële ruimte om te groeien. Een busje leasen kan dan ook op basis van starterslease. Starterslease is speciaal ontworpen voor jou. Profiteer van een flexibel contract, aantrekkelijke tarieven en de mogelijkheid om eenvoudig te upgraden wanneer jouw bedrijf groeit. Compass Mobility ondersteunt jou in elke fase van jouw ondernemersreis.

Shortlease: Flexibiliteit op korte termijn
Soms heb je slechts tijdelijke mobiliteit nodig. Een busje leasen op basis van shortlease biedt daarin flexibiliteit. Met korte looptijden en alle voordelen van een reguliere leaseovereenkomst, is shortlease ideaal voor projecten, seizoensgebonden pieken of gewoon om jouw bedrijf wendbaar te houden. Geen langdurige verplichtingen, maar wel de betrouwbare service van Compass Mobility.

Wij zijn dé specialist op het gebied van busje leasen

Met een uitgebreid aanbod dat inspeelt op de specifieke behoeften van bedrijven. Als bedrijfswagenexpert bieden wij flexibele leaseoplossingen voor de lange of korte termijn met heldere voordelen en transparante voorwaarden en kosten.

Met een focus op maatwerk en kwaliteit verzorgen wij betrouwbare mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke klant.

Of je nu op zoek bent naar een enkel busje of een compleet wagenpark, wij bieden een breed scala aan opties, inclusief onderhoud, verzekeringen, en pechhulp. Alles is inclusief! 

Ontdek de voordelen van busje leasen bij Compass Mobility en optimaliseer de mobiliteit van jouw bedrijf met betrouwbaarheid en flexibiliteit als kernwaarden.

Jametta Dijk CM Lease

Waarom Compass Mobility?

Kies voor Compass Mobility en ervaar de vrijheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid die je zoekt in bij het leasen van een busje. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw mobiliteitsuitdagingen kunnen oplossen.

Compass Mobility – Jouw Partner in bedrijfsmobiliteit. Een busje leasen was nog nooit zo eenvoudig!

Veelgestelde vragen over busje leasen

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft CM Lease ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemene bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000
en 22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.