Bedrijfsauto leasen

Compass Mobility, uw betrouwbare partner in bedrijfsauto leasen! 

Mobiliteit en flexibiliteit is voor u als ondernemer van groot belang. Compass Mobility begrijpt dit en biedt daarom bedrijfsauto lease -oplossingen op maat aan.

Korte lijnen, flexibiliteit en persoonlijk contactstaan altijd voorop en dat is waar het om gaat bij bedrijfsauto leasen.

bedrijfsauto leasen 3

Snel rijden? Bekijk direct ons aanbod!

Bekijk hier ons actuele aanbod bedrijfsauto’s. Heeft u tijdelijk behoefte aan een bedrijfsauto? Bekijk dan ons shortleaseaanbod!

Compass Mobility, jouw zakelijke mobiliteitspartner. Bedrijfsauto leasen? Maak nu kennis! 

Waarom een bedrijfsauto leasen? 

Een bedrijfsauto leasen biedt veel verschillende voordelen. Hieronder benoemen wij enkele voordelen van het leasen van een bedrijfsauto:

Kostenbeheersing: Een bedrijfsauto leasen zorgt voor voorspelbare maandelijkse kosten, hierdoor is het gemakkelijker is om het budget van je bedrijf te beheren. Je bent geen grote sommen geld kwijt en weet over de gehele looptijd precies hoeveel je maandelijks kwijt bent.

Geen grote investering: Doordat je geen grote investering hoeft te doen om een nieuwe bedrijfsauto aan te schaffen beschik je over kapitaal dat ingezet kan worden voor andere zakelijke behoeften. Bijvoorbeeld groei van jouw onderneming.

Nieuwe auto’s en up-to-date technologie: Je rijdt altijd in nieuwe bedrijfswagens. Dit verzekerd jou van de modernste technologie en veiligheidsvoorzieningen.

Onderhoud en reparaties inbegrepen: In onze leaseovereenkomsten zijn onderhoud en reparaties opgenomen, dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor auto-onderhoud.

Geen zorgen over afschrijving: Je hoeft je geen zorgen te maken over de waardevermindering van de auto. Aan het einde van je contract lever je de auto weer in, je hebt dus geen restwaarderisico met bedrijfsauto lease. 

Flexibiliteit: Leasecontracten worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf, inclusief de looptijd van het leasecontract en het aantal gereden kilometers.

Verbeterde liquiditeit:  Bedrijfsauto leasen vereist geen kapitaalinvestering ten opzichte van kopen, dit betekent dat je meer liquide middelen beschikbaar houdt voor andere bedrijfsbehoeften.

Brede keuzemogelijkheden: Leasing maakt het mogelijk om kwalitatief goede of bijvoorbeeld grotere bedrijfsauto’s in te zetten die anders mogelijk buiten het budget bij aanschaf zouden vallen. 

Gemak bij het beheer: Alle is inclusief, aanschaf, reparatie, onderhoud, banden, verzekering en afschrijving. Je hoeft alleen nog maar te tanken! 

Hoe werkt bedrijfsauto leasen?

Kies de juiste bedrijfsauto: Kies en of meerdere voertuigen die voldoen aan uw bedrijfsbehoeften en imago.

Stel je leasecontract samen: Kies de looptijd, kilometrage en eventuele aanvullende diensten die u nodig heeft. Ons team helpt u bij het vinden van de ideale leaseoplossing.

Focus op uw bedrijf: Zodra uw leasecontract is opgesteld, kunt u zich richten op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor het onderhoud en de administratie van uw wagenpark.

Klaar om uw zakelijke mobiliteit naar een hoger niveau te tillen? Compass Mobility staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bedrijfsauto leasen. Samen opweg naar uw succes!

Een diesel of elektrische bedrijfsauto leasen?

Wat de juiste keuze in bedrijfsauto leasen is hangt af van verschillende factoren en uw specifieke behoeften. Hier zijn enkele overwegingen die u kunt maken bij het maken van deze keuze:

Kosten: Elektrische bedrijfsauto’s hebben doorgaans een hogere aanschafprijs dan voertuigen met een conventionele verbrandingsmotor. Echter, elektrische bedrijfsauto’s hebben lagere brandstof- en onderhoudskosten over de levensduur van het voertuig.

Laadinfrastructuur: Controleer of er voldoende laadinfrastructuur beschikbaar is op de locaties waar u van plan bent uw bedrijfsauto te gebruiken. 

Rijbereik: Het rijbereik van elektrische bedrijfsauto’s kan variëren, afhankelijk van het model en de batterijcapaciteit. 

Milieubewustzijn: Elektrische bedrijfsauto’s zijn over het algemeen milieuvriendelijker omdat ze geen uitstoot van schadelijke gassen veroorzaken tijdens het rijden. Als uw bedrijf een sterke nadruk legt op duurzaamheid en milieubewustzijn, kan een elektrische bedrijfsauto leasen een goede keuze zijn.

Bedrijfsbehoeften: Overweeg uw specifieke bedrijfsbehoeften. Moet uw bedrijfsauto zware ladingen vervoeren? Heeft u specifieke eisen voor laadvermogen of trekkracht? Sommige elektrische bedrijfsauto’s kunnen mogelijk niet aan deze eisen voldoen.

Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuzes als het gaat om bedrijfsauto leasen! Samen op zoek naar de juiste bedrijfsauto met het meest comfortabele leasecontract dat past bij uw situatie! 

bedrijfsauto leasen 4

Direct een bedrijfsauto leasen?

Heeft u op korte termijn bedrijfsauto nodig? Bekijk onze voorraad bedrijfsauto’s en shortleasevloot! 

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we op basis van uw persoonlijke wensen kunnen zoeken naar een geschikte invulling van uw mobiliteitsbehoefte.

Door verschillende opties aan u voor te leggen, vindt u vrijwel zeker een auto die bij u past. Kiest u voor een bedrijfswagen van Volkswagen? Gaat uw voorkeur uit naar een compacte hatchback?

We denken graag met u mee.

Waarom Compass Mobility

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk.
Met deze kernwoorden zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!

Veelgestelde vragen over bedrijfsauto leasen

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft CM Lease ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Voor het aangaan van een leaseovereenkomst is het belangrijk te weten of jij gedurende de looptijd van het contract kunt voldoen aan de financiële verplichting die je aangaat. Na een financiële toetsing zal blijken of je in aanmerking komt voor een (private) leaseauto.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Ja. Het is altijd mogelijk om bij ons via private lease een zelf samengestelde auto te rijden. Wij gaan dan met elkaar in gesprek om je wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een aanbieding die helemaal is afgestemd op deze wensen.

De private lease-acties die wij aanbieden, zijn echter gebaseerd op auto’s die wij alvast voor jou hebben ingekocht. Het is hier dus niet meer mogelijk om bepaalde fabrieksopties toe te voegen. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld tegen meerprijs een trekhaak toe te voegen.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemeen bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000 en
22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.