Voordelig een auto leasen bij Zwolle

Wilt u mobiel zijn, zonder duizenden euro’s te moeten investeren in een eigen auto? Compass Mobility biedt u graag een passende oplossing aan. Wellicht is een auto leasen in Zwolle iets wat bij u past. Bij het leasen van een auto heeft u zelf geen omkijken naar het onderhoud aan de auto. Dit bekostigen wij voor u! Ook de verzekeringen zijn al geregeld. Het voornaamste voordeel van een auto leasen in Zwolle is het feit, dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Het onderhoud aan de auto kan al snel erg duur zijn. Bij ons betaalt u een vast bedrag per maand.

Offerte aanvragen

Mogelijkheden in auto leasen in Zwolle

Bij een auto leasen in Zwolle heeft u verschillende mogelijkheden. Compass Mobility biedt u zakelijke lease, private lease, shortlease en verhuur van auto’s aan. Ook voor uw wagenparkbeheer kunt u bij ons terecht. Ideaal voor een ondernemer! We zijn een merkonafhankelijke partij. Voordeel hiervan is dat we u vrijwel altijd een geschikte auto aan kunnen bieden. Bent u op zoek naar een compacte stadsauto, of geeft u de voorkeur aan een complete gezinswagen?

Auto leasen in Zwolle via Compass Mobility

Korte lijnen en een persoonlijke aanpak staan bij ons voorop. U wilt optimaal van uw auto kunnen genieten! Neem eens contact met ons op, om nader kennis te maken. Samen inventariseren we uw wensen, op basis waarvan we zoeken naar een geschikt model auto. Bent u tevreden met het voorstel? In dat geval zorgen we dat de auto zo snel mogelijk naar u toe komt. Vraag online een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over onze mogelijkheden.  

CM lease tevreden klant