Auto leasen bij Emmen kan heel voordelig

De aankoop van een nieuwe auto of occasion brengt hoge kosten met zich mee. Niet alleen is een auto in de aanschaf duur. Denk ook aan de kosten voor de verzekering, de kosten voor het onderhoud aan de auto, enzovoorts. Compass Mobility biedt u de mogelijkheid een auto te leasen in Emmen of de omgeving hiervan. Het leasen van een auto brengt verschillende voordelen met zich mee. U weet precies waar u aan toe bent! Voor een vast bedrag per maand kunt u de auto gebruiken. Wij zorgen voor het onderhoud aan het voertuig, regelen de verzekering, enzovoorts. Heeft u een auto leasen bij Emmen al eens overwogen?

Offerte aanvragen

Uw opties bij auto leasen rond Emmen

Bij een auto leasen in Emmen heeft u verschillende mogelijkheden. Naast private lease biedt Compass Lease u bijvoorbeeld ook zakelijke leasecontracten voor voertuigen aan. Evenals dat u bij ons kunt kiezen voor shortlease, het los huren van een auto en het inschakelen van onze hulp voor uw wagenparkbeheer. In ons assortiment vindt u zowel grote gezinsauto’s, als compacte auto’s voor in de stad. Naar wat voor type auto zoekt u momenteel? Als merkonafhankelijke partij kunnen we u vrijwel altijd een passende oplossing bieden, aansluitend op uw wensen.

Advies bij een auto leasen in Emmen

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij een auto leasen in Emmen? Bent u nieuwsgierig naar het model auto die goed past bij hetgeen u zoekt? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag persoonlijk. Heeft u al een geschikte auto gevonden? Online kunt u direct een offerte aanvragen. Bij ons staan korte lijnen en een persoonlijke aanpak voorop, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

CM lease tevreden klant