Auto Lease Zakelijk: Kies voor comfort en expertise van Compass Mobility

Welkom bij Compass Mobility, dé expert op het gebied van auto lease zakelijk. Wanneer het aankomt op zakelijk auto leasen, biedt Compass Mobility een ongeëvenaarde ervaring, met een uitgebreid scala aan diensten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van ondernemers.

auto lease zakelijk

Snel rijden? Bekijk direct ons aanbod!

Bekijk hier ons actuele aanbod in personen- en bedrijfswagens. Heeft u tijdelijk behoefte aan een personen- of bedrijfswagen? Bekijk dan ons shortleaseaanbod!

Compass Mobility, jouw persoonlijke partner voor auto lease zakelijk en wagenparkbeheer

De mogelijkheden met auto lease zakelijk en Compass Mobility 

Operational Lease: Kies voor zorgeloos ondernemen met onze operational lease oplossingen. Met Compass Mobility neem je afscheid van de lasten van eigendom en geniet je van maximale flexibiliteit. Onze all-in pakketten omvatten onderhoud, verzekering en pechhulp, waardoor je je volledig kunt concentreren je bedrijf.

Shortlease: Voor degenen die behoefte hebben aan tijdelijke mobiliteit, biedt Compass Mobility auto lease zakelijk op maat in de vorm van shortlease. Profiteer van de voordelen van leasen zonder langlopende verplichtingen. Ideaal voor projecten, tijdelijke uitbreidingen of het testen van nieuwe bedrijfswagens.

Personenauto’s: Rondom personenauto’s bieden we een breed scala aan voertuigen, zodat u de auto kunt kiezen die perfect aansluit op uw stijl, behoeften en budget. Hebben wij uw volgende auto niet op voorraad? Geen enkel probleem! Of het nu gaat om compacte stadsauto’s, luxe sedans of milieuvriendelijke hybride en elektrische voertuigen, wij bieden de juiste auto gecombineerd met het juiste contract!

Bedrijfsauto’s: Onze expertise op het gebied van bedrijfsauto’s maakt Compass Mobility uniek als leasepartner. Of je nu op zoek bent naar een compacte bestelauto, ruime bedrijfswagens of elektrische voertuigen, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. Ontdek ons uitgebreide assortiment en profiteer van hoogwaardige voertuigen die aan de hoogste normen voldoen.

Wagenparkbeheer (Fleet2Go): Ontzorging en efficiëntie in het wagenpark met Compass Mobility. Wij  begrijpen dat elk bedrijf unieke mobiliteitsbehoeften heeft. Hierom hebben wij Fleet2Go, onze uitgebreide wagenparkbeheer- oplossing dat is ontworpen om u volledig te ontzorgen op het gebied van mobiliteit geïntroduceerd.

Fleet2Go is een maatwerkoplossing waarmee wij u als bedrijf zullen ontzorgen, afgestemd op de behoefte wensen en behoefte van uw firma!

CM lease tevreden klant

Auto lease zakelijk en wagenparkbeheer

Of u nu voor een volledige auto lease zakelijk wagenpark of voor een combinatie met eigen auto’s gecombineerd met onze maatwerk- beheeroplossing binnen uw bedrijf kiest, Fleet2Go biedt de flexibiliteit en service die u nodig heeft. Met Fleet2Go kan u als bedrijf de voordelen van operational lease auto’s naadloos integreren met het bestaande wagenpark, waardoor een geoptimaliseerde en efficiënte mobiliteitsoplossing ontstaat.

De voordelen van wagenparkbeheer en auto lease zakelijk

Een perfecte mix in eigen auto’s en een vorm van auto lease zakelijk: Fleet2Go biedt bedrijven de mogelijkheid om een efficiënte en zorgeloze combinatie te maken in eigen auto’s en auto lease zakelijk. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld profiteren van de flexibiliteit en het gemak van operationele lease of shortlease, ook als u een hybride wagenparkbeleid hanteert.

Volledige ontzorging: Wij begrijpen dat wagenparkbeheer tijdrovend kan zijn. Met Fleet2Go nemen wij het volledige beheer op ons, inclusief onderhoud, reparatie en bandenbeheer dat gepaard gaat met een rompslomp administratieve taken. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een vlekkeloos en gestroomlijnd wagenpark.

Efficiëntie en kostenbesparing: Fleet2Go streeft naar efficiëntie en kostenbesparing in uw wagenpark. Ons team van experts adviseert u over optimalisatiekansen, kostenbeheersing en duurzaamheidsinitiatieven, met als doel uw mobiliteitskosten te verlagen en de algehele bedrijfsefficiëntie te verbeteren.

Diverse mobiliteitsvormen: Compass Mobility biedt de mogelijkheid tot totale ontzorging rondom mobiliteit binnen uw organisatie. Denk hierbij aan een mix in auto lease zakelijk, beheer rondom reparatie, onderhoud en banden rondom uw eigen zakelijke voertuigen en combinaties met bijvoorbeeld het openbaar vervoer of fietslease om vitaliteit binnen organisaties te stimuleren.

Persoonlijk Advies: Onze wagenparkbeheerders staan klaar om u persoonlijk te adviseren. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste voertuigen, het implementeren van duurzame mobiliteitsoplossingen of het optimaliseren van uw wagenparkstrategie, wij zijn er om u te ondersteunen.

auto lease zakelijk
Combi content 13 jpg

Ik wil graag meer weten over auto lease zakelijk of wagenparkbeheer 

Wanneer u meer informatie over een van onze diensten wil ontvangen kunt u ons telefonisch, per mail of via ons contactformulier bereiken. 

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en komen graag bij u op bezoek voor een persoonlijke kennismaking. 

Bent u er klaar voor om samen met ons een efficiëntieslag binnen uw wagenpark te oraniseren? 

Waarom Compass Mobility?

Kies voor Compass Mobility en ervaar de ultieme ontzorging en efficiëntie in auto lease zakelijk en wagenparkbeheer. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw wagenpark kunnen optimaliseren en uw mobiliteitsdoelen kunnen verwezenlijken.

Wij geloven we in persoonlijke service en partnerschap dat dieper gaat dan alleen het leasen en leveren van een zakelijke auto. Ontdek vandaag nog de voordelen van auto lease zakelijk met Compass Mobility en ervaar zelf het comfort, flexibiliteit en de expertise die jouw bedrijf naar verder zullen brengen.

Neem contact met ons op en laat ons jouw mobiliteitsbehoeften vervullen.

Veelgestelde vragen over Auto lease zakelijk

Compass Mobility biedt verschillende vormen van lease aan. Operational lease, shortlease en starterslease zijn leasevormen die zijn toegespitst op de zakelijke markt. De looptijd bij operational lease varieert veelal tussen de 12 en 60 maanden. Bij shortlease ligt de looptijd veelal tussen 1 maand en 24 maanden.

Starterslease is een maatwerkproduct voor de startende ondernemer. Hierbij combineren we het beste van alle leasevormen, om voor de starter een zo prettig en flexibel mogelijk product te kunnen bieden.

Private lease is lease voor particulieren. De looptijd varieert tussen de 12 en 60 maanden.

Bij operational lease betaal je een vast maandbedrag waar alles bij inzit. Je hoeft je geen zorgen te maken over afschrijving, onderhoud, verzekering of wegenbelasting. Operational lease is het best te vergelijken met het huren van een auto.

Bij financial lease leen je geld voor de aanschaf van een auto. Met het maandbedrag dat je betaalt, los je de auto in een afgesproken termijn af. Naast de maandelijkse aflossing ben je daarnaast ook zelf verantwoordelijk voor zaken als verzekering, wegenbelasting en onderhoud.

Ja. Speciaal voor startende ondernemers heeft CM Lease ‘starterslease’ ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat startende ondernemers ook de mogelijkheid moeten hebben om zich representatief te kunnen verplaatsen. Een starterslease-overeenkomst is een operational lease-product dat specifiek naar jouw wensen wordt opgesteld.

Bij de leaseovereenkomsten van Compass Mobility zijn veel kosten voor jou afgedekt. Een aantal zaken zullen echter voor eigen rekening zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan brandstof-, tol-, veer-, parkeer- en waskosten, maar ook bekeuringen.

Met de leaseovereenkomsten van Compass Mobility is zekerheid altijd gegarandeerd. Over afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering hoef je niet na te denken! In geval van nood ben je verzekerd van pechhulp en ook met vervangend vervoer staan wij voor je klaar.

Wanneer je een leaseovereenkomst tekent, betekent dit dat je gedurende een bepaalde periode een financiële verplichting aangaat. Het is in je eigen belang om risico’s uit te sluiten waardoor je niet meer aan je financiële verplichtingen zou kunnen voldoen.

Ook heb je bij schade die niet te verhalen is een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Het eigen risico bij glasschade bedraagt € 150,- per gebeurtenis.

Van Compass Mobility mag je iemand anders in je auto laten rijden. Het kan echter wel zo zijn, dat je werkgever anders bepaalt. Om dit zeker te weten, raden wij je aan om dit bij je werkgever na te vragen.

Met een leaseauto van Compass Mobility mag je ook naar het buitenland. Op je groene kaart staan de landen die je mag bezoeken. Houd er wel rekening mee, dat je auto moet voldoen aan de specifieke verplichtingen van het land dat je wilt bezoeken. In sommige landen is het in de winter bijvoorbeeld verplicht om de auto van winterbanden te voorzien.

Wanneer je brandstofpas defect is, neem je contact op met onze berijdersdesk. Wij vragen direct een nieuwe pas voor je aan.
Deze ontvang je meestal binnen 5 dagen per post.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Ja. Het is mogelijk om tussentijds winterbanden aan je leasecontract toe te voegen. Je leaseadviseur of wagenparkbeheerder kan deze aanvragen via onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij Compass Mobility staat zekerheid voorop. Het is voor jou immers heel belangrijk dat je met jouw auto veilig op weg kunt en dat je op je auto kunt vertrouwen. Goed onderhoud aan je auto is daarom van essentieel belang.

Het onderhoud van je auto vindt altijd plaats bij partners van Compass Mobility. Ben je benieuwd of je eigen ‘vertrouwde’ garage ook al partner van CM Lease is? Neem dan even contact op met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Omdat wij de veiligheid en bedrijfszekerheid van je auto erg belangrijk vinden, vragen wij je de onderhoudsintervallen volgens de fabrieksopgave te volgen. Het is niet mogelijk zonder overleg een auto vóór het aangegeven onderhoudsinterval aan te bieden. Je mag dit interval met maximaal 2000 kilometer overschrijden.

Wanneer er op je dashboard een melding van de boordcomputer verschijnt, kan dit duiden op een tekort aan een vloeistof of het niet (juist) functioneren van een van de vele systemen. Negeer een dergelijk signaal niet. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor je veiligheid, de prestaties van de motor en de technische staat van de auto. Raadpleeg het onderhoudsboek van de auto en maak een afspraak voor onderhoud bij een van onze vaste partners.

Schade rijden is altijd erg vervelend. Het is echter van belang dat je de schade binnen 24 uur bij ons meldt. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en eventueel voor vervangend vervoer. Wanneer er een tegenpartij bij de schade betrokken is, is het belangrijk om samen een volledig Europees schadeformulier in te vullen.

Wanneer je alles gezamenlijk hebt ingevuld, stuur je deze gegevens naar onze berijdersdesk. Ook ontvangen wij graag foto’s van de gereden schade.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bij pech onderweg, in zowel binnen- als buitenland, bel je met onze hulpdienst AA Service. AA Service is 24/7 bereikbaar.

Je kunt AA Service bereiken op telefoonnummer: +31(0)88-1121121.

Ook willen wij je vragen onze berijdersdesk op de hoogte te houden.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Wanneer je de schade aan je auto bij ons hebt gemeld en deze wilt laten repareren, laten wij je weten bij welke erkende reparateur je dit uit kunt laten voeren. Heb je vragen over het verloop van je schadeafhandeling, dan kun je altijd contact opnemen met onze berijdersdesk.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als er is ingebroken in je auto, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij inbraak in je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Als je leaseauto is gestolen, verzoeken we je hiervan direct een melding bij de politie te maken. De politie is bereikbaar onder nummer: 0900-8844. Bij de politie kun je online aangifte doen via www.politie.nl/aangifte.

Ook willen we je vragen om bij diefstal van je leaseauto onze berijdersdesk op de hoogte te houden. Daarnaast ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

Onze berijdersdesk is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Telefoonnummer: 085-0822300
E-mail: info@cmlease.nl

Ook kun je ons via de berijdersapp 24/7 een bericht sturen.

Bijtelling is een fiscale regeling waar je als zakelijke rijder mee te maken krijgt als je je bedrijfswagen jaarlijks meer dan 500 km privé gebruikt. De belastingdienst ziet deze kilometers als een vorm van inkomen waarover belasting betaald moet worden.

Afhankelijk van de uitstoot van je leaseauto wordt er een percentage van de cataloguswaarde bij je belastbare inkomen opgeteld. Hierdoor moet je meer belasting betalen.

Verschillende bijtellingspercentages:

 20212020
Algemene bijtellingspercentage22%22%
Zonder uitstoot12% t/m € 40.000 en
22% vanaf € 40.000
8% t/m € 45.000
en 22% vanaf € 45.000
Zonder uitstoot waterstof (en zonnecel)12%8%
Meer dan 0 gram (CO2-uitstoot in gr/km)22%22%

Nee. Wanneer je kunt aantonen dat je per jaar géén of minder dan 500 privékilometers rijdt met je bedrijfswagen, hoef je geen bijtelling te betalen. Het is daarbij wel van belang dat je dit bij de belastingdienst aan kunt tonen. Een sluitende rittenregistratie en een ‘Verklaring geen privégebruik auto’ zijn hierbij belangrijk. Meer informatie hierover vind je op de website van de belastingdienst.