Volkswagen caddy cargo

ACTIE VOORRAAD! DIRECT RIJDEN! 

VOLKSWAGEN CADDY CARGO

ACTIE VOORRAAD! BINNENKORT RIJDEN?

DIRECT RIJDEN!

Volkswagen Caddy Cargo

TREND 2.0 tdi

Speciaal voor jou als oplettende ondernemer ingekocht! De Volkswagen Caddy Cargo. Profiteer vandaag nog van onze leaseaanbieding en rijdt binnenkort weg in een van deze goed uitgeruste werkpaarden! 

Opties

DE NIEUWE VOLKSWAGEN CADDY

Het vervangen van een bedrijfswagen zorgt altijd voor een tweestrijd. Voor het bedrijf tellen de gebruiksmogelijkheden en de kosten per kilometer. De gebruiker let juist op het comfort, de uitrusting en de rijeigenschappen. Om bedrijfswagen en personenauto dichter bij elkaar te brengen is de vijfde generatie van de Caddy gebaseerd op de laatste generatie personenauto’s van Volkswagen.

Met onze voorraadactie bieden wij het beste aanbod voor beide partijen!  

Actie

meer laadruimte

Laadruimte is voor ondernemend Nederland erg belangrijk en ook daar heeft Volkswagen bij de nieuwe Caddy over nagedacht. Vanbinnen heeft de Caddy namelijk nog meer ruimte dan dat het model al had. Bij de nieuwe Caddy is het zelfs mogelijk om een europallet overdwars te laden. Dit is mogelijk omdat het nieuwe model over een extra grote laadopening zal beschikken. De totale laadcapaciteit is gegroeid naar 3,1 m3. De nieuwe Caddy Maxi krijgt de beschikking over een langere schuifdeur en kan met een laadcapaciteit van 4 m3 zelfs twee europallets vervoeren. Het totale laadvermogen bedraagt maximaal 771 kg en het model heeft een laadlengte tot 1.797 mm.

Offerte aanvragen

Bedankt voor je bericht! We zullen binnenkort contact met je opnemen.