shortlease Skoda Octavia Combi

Shortlease de Skoda Octavia Combi

Shortlease de Skoda Octavia Combi wanneer u op de korte termijn op zoek bent naar een gezinsauto. Dit model Skoda biedt voldoende ruimte om uw spullen, die van uw partner en die van eventuele kinderen mee te nemen onderweg. Met een ruime kofferbak heeft u ook voor de boodschappen alle ruimte. De keuze voor shortlease van de Skoda Octavia Combi biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat u vooraf zelf geen grote investering hoeft te doen. Ideaal wanneer uw eigen auto defect is geraakt en u momenteel het budget niet heeft om direct een nieuwe auto te kopen. Shortlease de Skoda Octavia Combi totdat u het budget beschikbaar heeft.

Offerte aanvragen

Voordelen shortlease Skoda Octavia Combi

Zoals de naam al doet vermoeden is shortlease van de Skoda Octavia Combi voornamelijk gericht op de korte termijn. Compass Mobility biedt u een breed scala aan voertuigen aan die u voor een korte periode kunt leasen. Shortlease van de Skoda Octavia Combi is niet alleen interessant voor huishoudens die een gezinsauto zoeken. Ook zakelijk leasen is een mogelijkheid die Compass Mobility u biedt. Denk aan bedrijven die tijdelijk een extra bedrijfswagen nodig hebben door een plotselinge stijging in de vraag. Investeren in een uitbreiding van het eigen wagenpark is in zo’n geval niet altijd interessant; mogelijk daalt de vraag op korte termijn weer. Met shortlease van een Skoda Octavia Combi kunt u het contract op dat moment weer stopzetten.

Geen zorgen bij shortlease Skoda Octavia Combi

We maken het leasen van een Skoda Octavia Combi voor een korte periode zo makkelijk mogelijk voor u. Wij zorgen voor het onderhoud aan het voertuig, de wegenbelasting en de verzekeringen. Daarbij weet u bij shortlease van de Skoda Octavia Combi op voorhand precies wat u dit maandelijks zal kosten.

CM lease tevreden klant