Voordelige private lease in Overijssel

De kosten voor de aankoop van een nieuwe auto of bijvoorbeeld een jonge occasion lopen al snel in de duizenden euro’s. Mogelijk u zo’n dit budget niet direct beschikbaar of wilt u uw geld niet in een keer aan een auto besteden. Zekerheid en comfort tegen een scherp maandbedrag spreekt u misschien wel aan!  Kijk eens naar de mogelijkheden van private lease in Overijssel via Compass Mobility. Met een breed wagenpark kunnen we u vrijwel altijd een passend voorstel doen. Bent u op zoek naar een compact model auto voor in de stad? Wilt u een auto voor het hele gezin? Zoekt u een auto met een zo laag mogelijke uitstoot om het milieu niet onnodig zwaar te belasten? We helpen u graag op weg!

Offerte aanvragen

Voordelen van private lease in Overijssel

Het voornaamste voordeel van private lease in Overijssel zit in het feit, dat u tegen een vast bedrag per maand een geheel nieuwe of een jonge, gebruikte auto kunt rijden. De kosten voor het onderhoud aan de auto, de verzekeringen en de belasting zijn in uw maandprijs opgenomen. Dit betekent dat u alleen nog hoeft te tanken! Doordat u precies weet waar u maandelijks aan toe bent, weet u zeker dat u de lasten van de auto kunt dragen. Een auto kopen brengt veel meer onzekerheid met zich mee.

Mogelijkheden bij private lease in Overijssel

Compass Mobility biedt u talloze mogelijkheden, wanneer u kiest voor private lease in Overijssel. Denk bijvoorbeeld aan de Alfa Romeo Giulia, de Audi A1 en de Alfa Romeo Stelvio. We denken graag met u mee over de auto die het beste op uw wensen aansluit. Op basis van uw wensen stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Is de offerte naar uw tevredenheid? In dat geval rijdt u al op korte termijn in een fraaie, nieuw of jong gebruikte auto.

CM lease tevreden klant