Voordelige private lease in Ommen

Compass Mobility is uw partner in mobiliteit. We voorzien niet alleen zakelijke partijen van een mobiliteitsoplossing; ook particulieren kunnen bij ons terecht. Voor hen kan private lease in Ommen een interessante optie zijn. Steeds meer consumenten kiezen voor private lease, daar het hen verschillende voordelen biedt. Denk aan het feit, dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud aan de auto. Dit valt volledig onder het private leasecontract wat u afsluit bij Compass Mobility. Zo wordt het gebruik van een auto wel heel comfortabel voor u! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u bieden bij private lease in Ommen.

Offerte aanvragen

Mogelijkheden met private lease rond Ommen

Op onze website vindt u een overzicht van ons huidige wagenpark. Het zal u opvallen, dat we een breed scala aan auto’s aanbieden. Kiest u voor een een SUV of gaat u voor een compacte stadsauto? Niet alleen bieden we u een breed scala aan voertuigen aan. Ook heeft u bij ons de keuze tussen het leasen van een auto voor een langere termijn en het zogenaamde short private lease bij Ommen. Deze laatste optie is interessant wanneer u snel een auto nodig heeft, maar voornemens bent om op iets langere termijn zelf een auto te kopen.

Private lease in Ommen met Compass Mobility

Wanneer u voor private lease in Ommen kiest voor Compass Mobility, bent u verzekerd van transparantie en zekerheid. We bieden u een leasecontract aan die overeenkomt met hetgeen we u vooraf beloofd hebben. U weet precies waar u aan toe bent en komt niet voor vervelende verrassingen te staan. Meer weten? Via onze website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor private lease bij Ommen.

CM lease tevreden klant