Private lease in Coevorden

Steeds vaker kiezen consumenten voor private lease in Coevorden. Het leasen van een auto biedt verschillende voordelen. Naast de mogelijkheid om een auto voor meerdere jaren te leasen via Compass Mobility, bieden we u mogelijkheden op het gebied van shortlease. Ideaal, wanneer u snel een nieuwe auto nodig heeft maar geen grote bedragen neer wilt leggen voor een nieuwe auto. Bij private lease rond Coevorden kunt u voor een vast bedrag per maand een betrouwbare, nieuwe auto gebruiken! Heeft u al een beeld van het model auto wat goed op uw wensen aansluit?

Offerte aanvragen

Mogelijkheden bij private lease rond Coevorden

Wanneer u voor private lease bij Coevorden kiest bieden we u verschillende mogelijkheden. Geeft u de voorkeur aan een compacte auto voor korte ritten in de stad, of wenst u een ruime gezinsauto? In beide gevallen helpt Compass Mobility u op weg. Als merkonafhankelijke leasemaatschappij kunnen we u een passende oplossing bieden, gebaseerd op de wensen die u vooraf met ons deelt. Overigens is niet alleen private lease rond Coevorden mogelijk via Compass Mobility. Ook voor het zakelijk leasen van een auto kunt u bij ons terecht.

Kies ook voor private lease bij Coevorden

Met private lease bij Coevorden komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij Compass Mobility staat een transparante werkwijze voorop. Daarbij heeft u zelf geen omkijken naar het onderhoud aan het voertuig. De kosten hiervan zitten verwerkt in hetgeen u maandelijks voor de auto betaalt. Het is prettig om op voorhand te weten wat de maandlasten voor u zijn! Ook voor de verzekeringen en bijvoorbeeld de wegenbelasting hoeft u zelf niets te regelen. Dit doet Compass Mobility voor u.

CM lease tevreden klant