Aantrekkelijke private lease actie bij Dedemsvaart

Heeft u private lease al eens overwogen, toen u op zoek ging naar een nieuwe auto? Het biedt u verschillende voordelen ten opzichte van het kopen van een nieuwe of tweedehands auto. Voor een vast bedrag per maand kunt u uw auto onbezorgd gebruiken. Bang voor hoge onderhoudskosten hoeft u niet te zijn; het onderhoud aan het voertuig zit bij de prijs inbegrepen. Datzelfde geldt voor onder meer de verzekering van het voertuig. Door gebruik te maken van onze aantrekkelijke private lease actie bij Dedemsvaart wordt een auto leasen nog voordeliger. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Private lease actie Dedemsvaart voor korte of lange termijn

Compass Mobility biedt u de mogelijkheid een auto voor zowel de korte, als een langere termijn te leasen. Mogelijk is uw huidige auto defect en heeft u het budget niet om direct een nieuwe auto te kopen. Door voor private shortlease te kiezen, heeft u tijdelijk een oplossing. Het alternatief is het voor langere tijd private leasen van een auto. U weet hierbij op voorhand precies wat uw maandelijkse vaste lasten zullen zijn. Door te kiezen voor een private lease actie bij Dedemsvaart hoeft private lease niet duur te zijn.

Wij sorteren voor, kies de private lease auto die bij je past!

Compass Mobility heeft een divers aanbod private lease auto’s voor u beschikbaar. Kiest u bij het gebruik van de private lease actie bij Dedemsvaart voor een compacte stadsauto, of gaat u voor een model voor het hele gezin? Op onze website heeft u de mogelijkheid uw auto alvast globaal samen te stellen. Het geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die we u bieden. Ook vindt u hier een overzicht van de private lease acties die momenteel worden aangeboden door Compass Mobility.

CM lease tevreden klant