Een import auto leasen?

Heb jij jou zakelijke leaseauto in het buitenland zien staan? Bij Compass Mobility is een import auto leasen geen enkel probleem. Jij verteld ons welke auto het moet worden en wij zoeken hem op en regelen de rest. Als voorwaarde moet het natuurlijk een jonge auto met lage kilometerstand zijn, ook moet de volledige onderhoudshistorie bekend zijn.

Voordelen van een import auto leasen

  • Auto’s uit het hogere segment zullen door het importeren voordeliger uitvallen als een vergelijkbare Nederlandse auto. Dit zie je terug in het maandbedrag.
  • De auto’s zijn voorzien van Europese fabrieksgarantie. Mocht er een garantieclaim ontstaan dan kan je hiervoor gewoon bij jou dealer terecht.
  • De eerste afschrijving is gedaan, het gaat altijd om jonge auto’s met lage kilometerstanden.
  • Een voordeel bij privégebruik van de geïmporteerde auto is een vaak lager uitgevallen cataloguswaarde, dit ten gunste van de fiscale bijtelling die er over de auto betaald zal moeten worden.

Is jou interesse gewekt?

Een import auto leasen is een hele klus. Wij kennen de weg! Heb jij een vraag over de mogelijkheden of wil je toelichting over de verschillende leasevormen die er zijn? Laat het ons dan weten.