Elektrisch rijden

Onderhand is de elektrische auto niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Meer en meer word er ten opzichte van fossiele brandstof gekozen voor elektrisch aangedreven personen- of bedrijfswagens. Niet vreemd! Verduurzaming oftewel Co2 reductie is een steeds belangrijker thema in onze samenleving geworden, mede hierdoor maken steeds meer bedrijven de overstap naar een elektrisch wagenpark. Naast verduurzaming heeft elektrisch rijden meer voordelen te bieden! 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan klaar om u te helpen met het verduurzamen van uw wagenpark. 

elektrisch rijden

Voor iedereen een passend advies

De oriëntatiereis naar een elektrische auto roept veel vraagtekens op. Wat is bijvoorbeeld de werkelijke actieradius van een bepaald model en hoe lang duurt het voordat de accu weer is volgeladen?  In het geval van bedrijfswagens spelen ook andere zaken als laad- en trekvermogen een belangrijke rol. Is zo’n elektrische bedrijfswagen wel geschikt voor de werkzaamheden die er mee uitgevoerd moeten worden? Allemaal terechte aandachtspunten waar rekening mee gehouden moet worden.  

Voor uw gemak hebben wij een overzicht aan beschikbare EV’s per segment of type auto alvast op een rij gezet. Per auto treft u beschikbare fabrieksinformatie aan en bij beschikbaarheid ook een link naar de gegevens op EV- Database. De gegevens van EV- database geven een reëel beeld van de prestaties per auto weer. 

Elektrisch rijden is nieuw, graag gaan wij samen met u op onderzoek naar de meest geschikte (bedrijfs-) auto voor uw situatie! Compass Mobility is uw partner in duurzame mobiliteitsoplossingen! 

Mogen wij u helpen? 

elektrische auto voorrraad

Snel rijden? 

Standaard beschikken wij over een voorraad elektrische auto’s die direct inzetbaar zijn! Ben jij op korte termijn opzoek naar een elektrische personen- of bedrijfswagen? Via onderstaande knop bekijkt u onze actuele voorraad! Staat uw auto er niet tussen? Stel dan uw auto samen door middel van onze online configurator! 

Bekijk hier onze voorraad elektrische auto’s en wie weet stap jij binnenkort in jouw nieuwe elektrische (bedrijfs-) auto!   

Waarom Compass Mobility?

Onze service is gericht op mobiliteit, duidelijkheid en maatwerk.
Met deze kernwoorden zijn wij graag jouw persoonlijke partner in mobiliteit!